dilluns, 10 de març del 2008

100% BTT

Així podríem resumir aquest cap de setmana , sembla ser que desprès de la matada de St.Hilari aquesta setmana tocava fer quilometres amb la premissa de no baixar,carregar o empènyer la bici !! De primer plat,dissabte tocava sortida amb la Penya Mussolenca , aquesta vegada organitzada per en Juan Carlos. La crónica a grans trets seria aquesta:

Dissabte 8 de març: Ens trobem amb la gent en la Torre de l’Aigua, en total som uns deu així que les bromes i les anècdotes estant assegurades!! La ruta la següent:

Sbd à Castellar à Pic del Vent à Direcció Caldes fins a unes runes d’un poblat Ibéric à alguna trialerilla i Sbd

Com que tenim en ment la sortida del Diumenge (Sbd-Montserrat) ens ho prenem amb molta calma i ens dediquem a tancar el grup, Xino-Xano reservant forces jeejejej!!!

La sortida molt xula amb una mica de tot, pujada clàssica al Puig de la Creu, vistes fantàstiques des de el Pic del Vent ,unes runes la mar de curioses,alguna trialera simpàtica tot tornant i l’Ada que va punxar lo qual va ser quasi una alegria ja que era la primera sortida desprès de tot el Gran Premi de la Selva i allà no va punxar!! Matí complert i a dinar a casona . El segon plat del cap de setmana es mereix una crònica a part...

Total: 57km i uns 1200 de desnivell