dimarts, 5 d’agost del 2008

Ja som a Polonia!

Despres de creuar Franca, Alemanya i la Republica Txeca ahir al mati vem arribar a Polonia!

Abans pero vem voler rememorar l'estiu del 2004 i vem fer una paradeta a Praga a fer unes cervesetes: que bones que son!!! De Praga es podrien dir moltes coses, tal esglesia, tal monument... pero per aixo ja teniu el google, el que si que us podem dir es que les millor birres son alla!

De moment la gent de Polonia molt simpatica i mes oberta del que ens imaginavem, d'angles poca cosa pero hi posen moltes ganes! Despres de visitar alguns poblets petits (que us sonaran a xino), Karpack, Jelenia Gora, Swidnica i avui la ciutat de Wroclaw, a tope d'esglesies gegantines i amb una placa del mercat espectacular. Aqui teniu una foto, la resta les hem perdut, se'ns ha mort la targeta de memoria de la camara, oohhhhhhh!!


Dema continuem cap a Cracovia, mes noticies en el seguent cyber que se'ns creui pel cami!

PD: aqui es menja per 3-4 euros el menu, ens estem posant les botes!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostras que guai!!!! Hei reanimeu la targeta de memoria, que jo vui veure moltes fotos. Disfruteu a tope!

Noe SLopes ha dit...

Adaaaaa, no te dejes abducir por los menus, que luego vuelves con 1 par de kilos más. A mi me pasó eso y mira que he dado pedales por los pirineos snif snif

Ada Xinxó ha dit...

Ei! Ja som a Cracovia! Pero en aquest internet point no podem descarregar fotos! German i Ana, encara no heu marxat? Nosaltres ja us feiem donant-li als pedals!

Noe pues seguro que algun kilo de mas cae luego tocara sudarlo!!