diumenge, 27 d’abril del 2008

Atenció,Averia!!!

Aquest dissabte sortideta Mussolenca, en Tom havia muntat una ruteta per Collserola i com res millor que deixar-se portar, doncs cap allà. A les 8:30 teòrica sortida de St.Quirze, teórica ja que finalment marxaríem vora les 9:00 per problemes tècnics . Als 200 mt. , primera punxada del grup, tot un presagi del que vindria.... pugem Galliners i anem cap a Bellaterra per un corriol la mar de distret i tot seguit St.Cugat i el Pi d’en Xandri on el pobre Jorge feia mes de mitja hora que ens estava esperant !! Entrem ja en zona Collserola i aquí fem tot un clàssic de camí, Can Borrell – St.Medir i pujada cap a la Font Groga. Pujant cap a St.Medir el pobre Juan Carlos trenca la cadena i això que era nova!! Sort que es molt apanyat i l’arregla. Desprès de la Font Groga prosseguim cap al Tibidabo no sense abans patir un altre seguit d’averies. Primer en Siscu punxa i aquí es fan dos grups, els que continuen cap amunt i els que ens quedem amb ‘l’averiat’. Jo intento quedar-me però als cinc minuts hem ve una reacció al·lèrgica a no se que i començo un espiral d’esternuts la ostia d’emprenyadors.. Com que el camí ja el conec continuo cap amunt abans no hem quedi sense Kleenex, l’Ana i l’Adrià aprofiten l’avinentesa per acompanyar-me . Anem pujant i a poquet d’arribar a l’aparcament del Tibidabo ens trobem el primer grup, que estrany... tenia explicació un altre vegada la cadena del Juan Carlos!! Està clar que avui era un dia per quedar en el bar a fer la buti ja que les averies ens persegueixen!!! Ens agrupem tots i un cop tot arreglat pugem al Tibi on fem les fotos reglamentaries de grup.



D’aquí tornem cap a la Font Groga i desprès en Jorge ens ensenya un corriol molt catxondo que baixa fins a Can Coll on per solidaritat amb les averies m’afegeixo punxant!!! Tot i aixó un corriol ben divertit .


De Can Coll a casa poc a explicar ja que agafem direcció Moncada i allà el riu fins a Sabadell (quin camí mes aborrit!!!). Finalment fem 52 quilometrets els quals a l’Ada i a mi ens van la mar de be per provar la bici amb el porta-paquets posat . Quina andromina!!!

3 comentaris:

Maria ha dit...

Hola santi i ada!! he anat mirant el vostre blog almenys els últims diumenges però encara no us havia deixat cap comentari! L'Ada ja sap que em teniu impressionada amb les vostres rutes (l'últim cop que vaig anar amb bici va er al delta i em vaig cansar al cap de dos minuts...) i realment està clar que això anirà a més, esteu ben BICIATS!!!!! Apa, us continuem llegint, vagi bé!!!

Anònim ha dit...

Hem fet una clase col.lectiva de mecànica on gairebé tots hem participat, uns reparant i altres aprenent, Jeje!

Santi Val ha dit...

Felicitats Maria!!!!!