dilluns, 28 d’abril del 2008

Fent el Turista

Això es e l que semblàvem aquest diumenge,turistes be en concret cicloturistes! El cas es que aquest diumenge es presentava ben emocionant i sofert , la idea sortir de ruta amb alforges, un concepte del tot inèdit per nosaltres. Ens aixequem i lo primer muntar les alforges, en principi trivial però com sempre surten problemes i les pinces que tenen per aguantar-se en el porta no quadren ni en broma així que tirem d’un dels millors invents,brides!!! Un cop muntades improvisem l’equipatge, unes bambes,xancles,tovaioles,eines.. el tema es carregar!




Un cop tot al seu lloc arriba el moment de moure’s i uff els primers metres no animen gaire,la bici costa de moure’s però trobem la solució, parem a la benzinera i li donem pressió al tema. Ara molt millor , la bici ja es mou amb mes alegria! Decidim fer un Puig de la Creu per fer una ruta no molt llarga i poder fer una pujada bona per veure les sensacions. Ara explico aquestes, un cop en camí la bici es porta bastant be, les alforges no es mouen i el conjunt es molt mes estable de lo esperat, això si per fer un canvi de camí ,una corba o qualsevol cosa banal ho faig concentradíssim i amb mil ulls pe r triar el millor camí. En les baixades sorprèn com agafa velocitat i que ara costa mes frenar-la.... En el primer lloc pintoresc que passem , parem a fer fotos com autèntics turistes ,es divertit veure la cara que fa la gent quan es creua amb nosaltres, es deuen pensar que venim de no se on...



Quan arribo a la pujada del Puig sembla que vagi a fer el Tourmalet , tinc una mica de nervis i ben concentrat! Però això abans de començar per que un cop comencem la pujada , comencem a xerrar per els descosits ,a fer-nos fotos en marxa i sense donar-nos compte arribem a dalt amb cara de sorpresa!!!
Tant es així que decidim allargar una miqueta mes l’excursió per arribar a Guanta i provar e l tema amb un baixada important. La conclusió es ràpida ,costa frenar la bici i s’ha d’anar amb mil ulls. Finalment acabem la ruta de la millor manera, en una terrasseta fent unes birres i unes braves
com a bons turistes!!!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hey Turistes! Em sembla que em faré un fart de veure aquestes alforjes davant meu.
Salut i Pedals... de Foc!!!!

Noe SLopes ha dit...

Uiisssss que miedo. Tantos kms con todo ese peso encima, cuando vuelvas a coger la bici por aqui no hay quien te siga de la fuerza que vas a tener en las patas.

Venga pareja, pasarlo bien el puente. Espero veros en breve.

Besotes

Ada Xinxó ha dit...

Ei compis de Foc! doncs sí ara ja no hi ha marxa enrera, espero que veieu molt les alforges, davant o darrera però del principi al final!

Noe, tu seguro que nos sigues porqué con el plan de entreno que tienes para este puente... pasalo también muy pero que muy bien!