dilluns, 14 d’abril del 2008

TramDur





Despres de la sortida de la semana pasada aquesta estavem motivats per repetir kilometrada,així que cap a la TramDur!! El cap de setmana ha estat d’alló mes especial ja que per estalviar-nos el madrugon , el dissabte pillavem la furgo i cap a dormir a un poblet al costat de Lleida, Vilanova de la Barca. Fins aquí no tindria molta historia si no fos per que havíem quedat allà amb la Noe,Power i Ebis . Els quals no van esperar el diumenge per fotren’s el primer pal, ja per l’autovia ens van adelantar!!!
Un cop en el càmping ens retrobem tots i veiem amb satisfacció noves incorporacions, Vicky i Silvia amb les quals no pararíem de riure en tot el cap de setmana. Fent un resum de la jornada de càmping algunes de les coses mes sorprenents van ser:








- Els espectaculars tuppers de la Noe, increïble portava de tot i quantitat (1.5 de pasta per set persones i dues truites!!) !! Vam gaudir d’un sopar completíssim entre lo que portàvem tots ,pasta,truites,salses varies,postres ...






- L’apartament de la Vicky, no es pot anomenar d’un altre manera la seva tenda, nomes l’hi faltava la tauleta de nit!! Espectacular,encara riem al veure-la aparèixer amb el matalàs inflat per encabir-lo dintre la tenda .








- La tenda d’en Power, sort que no l’havia de muntar jo si no encara i soc ... que rara!!

Amb tot desprès de sopar i una visiteta al bar per recuperar temperatura marxem cap a dormir que tot i ser a prop de Lleida toca aixecar-se a quarts de set...
Al matí com es normal tots mig adormits i mandrosos , tots? No! La Noe s’encarrega de posar-nos les piles a tots, recollint,organitzant. Espectacular quina energia que te aquesta dona per el matí ! Desprès d’unes voltes turístiques per Lleida arribem al lloc de sortida i ja es respira un bon ambient. Un cop allà ens trobem amb TotGas,Spaguetti Power, una colla de Pons que vam conèixer a Eivissa,gent de les carreres de la Selva i molts altres, que es petit el país!
De la carrera doncs no hi molt per explicar, pista pista i mes pista!! Uff no estic fet per aquets circuits, a la mitja hora ja mirant el rellotge i amb símptomes d’enyorança de corriols... però be es el que toca. Anem tirant a ritmet i consumint km’s , be l’Ada consumint km’s jo consumint-me per seguir-la!! Com a punts curiosos cap allà el km 60 descobrim una espècie nova de ciclista , la qual podríem anomenar-la com a parasitaria o sangonera... Un paio sens enganxa a roda durant un munt de km’s fins al punt que parem a un avituallament i el galtes s’espera per sortir a roda!! Però be ja se sap allò que diuen a tot Porc li arriba.... A prop del 80 repetim una pujada feta amb anterioritat, la de Castelldans , a mi les forces hem comencen a desaparèixer i afluixo per no morir en l’intent, l’Ada al contrari apreta i el paràsit intenta seguir-la ... . L’Ada ja tiraria fins al final i jo xinxo-xano (mig ocellot..) peró encara m’esperava un moment de satisfacció jeejeje, un parell de quilometres endavant hem trobava el paràsit parat en un marge devorant una barreta amb una ‘pajara’ de cuidado!!! A partir d’aquell punt hem quedaven uns 30km per davant i la moral bastant baixa però per sort en aquest mon tot no son paràsits i en un d’aquells moments de solitud ,hem passa un paio i hem diu:
- Et posses a roda?
- Vinga ,merci!!
I d’allà fins al final vam anar el noi de Centelles (no m’enrecordo el nom)i jo fent relleus fins l’arribada, així es fan les coses!! A l’arriba hem trobo l’Ada i m’explica que per lo vist ha anat tota la cursa tercera sense saber-ho!!! Però en els últims quilòmetres l’han passat.. que hi farem!!
La rebuda per part de l’organització fantàstica, pizza , entrepà i beure. Així que cap a la gespa a estirar-se i dinar!!. Com sempre molt contents d’haver acabat que era l’objectiu i de haver passat un cap de setmana envoltats de molt bona gent!!













Per cert , per si no eren prous al final van sortir 118km !!! Salutacions al que va marcar el recorregut.... Ah i la Noe primera, Felicitats!!!

Salut!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Eiiii!!! L'estavem esperant aquesta crónica, ja ens teniu enganxat's al blog com si fos un serial de TV, jeje!
Molt bona pensada aixó d'anar de camping, així es disfruta més de l'experiéncia.
Nens fa algunes setmanetes que no baixeu del 100 quilòmetrets, qué mengeu?!? Doncs la setmana vinent prepareu-vos que a 100 no arribarem però de corriols en tindreu uns quants, on anirem???? Serà un remember per a tú Santi i una fita aconseguida per Ada, ho endevineu? Doncs que en dieu?

Anònim ha dit...

Ah!!! Seria per fer-la dissabte perque diumenge també sortirem per Caldes organitzada per Gralla, son uns 70 i em sembla que es amb Buti, us apunteu?
Saludus!!!!

Santi Val ha dit...

Caram quina agenda mes plena! Lo teu es masoquisme German repetir dues setmanes jeeje! Be,crec que no hem podre resistir,soc un nostalgic!

Ada Xinxó ha dit...

Jo també m'hi apunto!!! Fet!

Noe SLopes ha dit...

Ehh, si ya sabeis el secreto de mi "energia" por la mañana: Una ducha bien fria para despertar. jajajaja.
¡Felicidades! A los dos. Me ha gustado mucho compartir ese finde con los dos. Nos conocimos en las carreras de La Selva, y mira por donde...ahora estamos compartiendo experiencias muy gratificantes. Quien dijo que en las carreras solo se sufre? Se puede hacer muy buenos amig@s.
Espero veros pronto.

Ada Xinxó ha dit...

Noe, lo mismo digo! y ya sabes si te apetece compartir más este sábado Selenika'07!