dijous, 24 de juliol del 2008

Emboscada Genial!


Dimarts a la tarda, estic tranquil·lament per casa recuperant-me encara del cop a l'espatlla (dit d'un altre manera, estirat al sofà veient la tele jeje), quan sona el mòbil és l'Ada:


- Escolta que m'ha acaba de trucar ma mare que ha encès l'ordinador i la pantalla s'ha quedat negre! Que si podries passar-hi un moment i mirar-ho...


- Bueno va ja hi vaig (amb to de estar molt enfeinat però que si s'ha de fer es fa!!)

Vaig cap a casa dels sogres, viuen a cinc minuts, arribo, m'obre la sogre que si l'ordinador tal... entro al menjador i hem trobo l'Ada,mon germà,ma mare, el sogre.. tota la familia!! I jo que no entenc res, és veritat que aquesta setmana és el meu aniversari (faig 18 jeeje!) però és divendres!!! Miro i darrera de tothom hi ha un regal en forma de bici, em poso nerviós i em costa reaccionar.


Es deu notar per que ràpid em diuen que obri el regal que m'havien fet entre tots, mare meva està clar que és una bici i lo que penso amb convicció és que es la meva a la qual l'hi han posat les rodes que volia o la forquilla que desitjava ... ooohhhh quina emoció!!

Obro el regal i ara és quan ja no entenc res de res!! La bici que apareix és vermella, la meva no és vermella!!! Mare meva mare meva!! És tota una bici nova, increible mai hagués pensat , somiat, en estrenar una bici i menys que m'he la regalessin!!! Uff estic al·lucinadíssim, començo a mirar la bici a fons és una Massi Casta però no us penseu que és com totes , de serie, no no ve montada amb unes rodes Nope N75 brutals , XT complert menys el canvi XTR i la forquilla uff la forquilla s'em cau la babeta cada vegada que la veig, una Magura Durin Race 80. Com podeu deduir estic pletòric!!!! Unes fotos :





Aquí la cara de babau al veure la bici no te preu!!




I aquí no em direu que no fem bona parella (amb permís de l'Ada és clar) !!!!






Aquest dijous ja he pogut sortir a probar-la, poquet ja que l'espatlla encara dona guerra però ha estat sensacional , un nen petit amb sabates noves!! Si haig de destacar una sensació per damunt les altres és lleugeressa, tot un luxe!!! Estic ansiós per estar al 100% per probar-la a fons !



11 comentaris:

Marc Masague V. ha dit...

Quina "VERGUENSA!" un regal així i ni et dignes a arreclar-li l´ordinador a la pobre dona....
Tot i així moltes felicitats per l´Aniversari i per la nova adquisició, que la disfruteu ;)

Santi Val ha dit...

Gracies Marc!! L'ordinador pot esperar...

Unknown ha dit...

weeeeeeppp!
Moltes felicitats noi!

Hosties, qualsevol t'agafa ara..deu ni do.

Molt maca la bici Santi, enhorabona!!

Salutacions

Noe SLopes ha dit...

Ostissssssssss tu!!!! Menudo regalo. Seguro que se te ha pasado el dolor de golpe. Mano de "Santi", jajajaja

Pues mira, ahora la siguiente temporada olvidate de eso de ser el "fotografo oficial". Eso seria si te hubieran regalado una camera de fotos, pero con la bici...se acabo la ilusion. juas juas juas

Annabel ha dit...

felicitats!!!!! què no fareu ara amb aquesta màquina!!!???? si abans ja em costava seguir les vostres cròniques, doncs ara......
FELICITATS!!!!

Santi Val ha dit...

Gracies Sergio!!! Lo de atrapar-me igual lo que pasa que ara pitjor que no tindre excusa!!!

Hey Noe!! Que bueno lo de 'mano de Santi' jejeje! lo que no me ha hecho tanta gracia es lo de quedarme sin ser 'fotografo oficial', joooooo que me he quedado sin ninguna excusa!!!

Gracies Annabel !!! I felicitats per el blog també que just aquest divendres estava llegint les croniques de les clases de btt, quines fotos mes xules amb els petits!

Unknown ha dit...

cullons!!ara fins hi tot podras seguir a la teva dona XD
moltes felicitats i a disfrutarles ;)

Anònim ha dit...

Enhorabona per la "peazo" de bici!
Ara a disfrutarla toca!!!

MarionaBTT ha dit...

Ei Santi!!!Felicitats, encara que amb uns dies de retard. MOOOOOOLT xula la Massi!!!Ja pots estar ben content...segur que ara ja fa una mica menys de mal no l'espatlla, amb regals així se't passa el mal de panxa, de cap, de cul, etc...
Ara a disfrutar!!!Apa salut!!!

Ada Xinxó ha dit...

A mi sí que se'm ha passat el mal de cap, després de fer-li el regal i la festa sopresa que li vem fer el! He passat uns nervis esperant les rodes Nope que no arribaven mai i creuant els dits perquè la bici li agradés....ha sortit tot de conya però ja me'n començo arrepentir, abans ja em costava seguir-lo i ara vola, això que encara està tocat de l'espatlla...

Maria ha dit...

Uooo! jo no vaig poder arribar a temps a la celebració-emboscada però amb les fotos i els teus comentaris és com si hi hagués estat!!! felictitats cunyadet!!