dimarts, 9 de novembre del 2010

Terrassa - Sitges amb els Morenito

Quan ja estàvem mentalitzats a portar-nos aquest diumenge i només sortir una estona a investigar camins per la nostra zona, rebem un correu el dissabte dient-nos que la Penya Ciclista de la Tenda Morenito de Terrassa muntava una ruta fins a Sitges....

Òndia ruta nova i gent nova doncs inevitablement cap allà!


                                      Peaso rodes jeje!!
Així que diumenge al matí agafem el tren cap a Terrassa on només sortir de l’estació ja ens espera el Tomàs per acompanyar-nos fins la botiga, caram que que ens cuidant!

Arribem a la botiga i està ple de ciclistes impacients per sortir, sembla que érem els últims... no coneixem a ningú però cap problema fins a Sitges tenim temps!


                              Un clàssic aquest any
Arrenquem tot el grup, som una bona colla, uns 20 o així direcció a la carretera d’Olesa, ràpid les primeres bromes quan sembla que anem encarats directament a agafar l’autopista!



Anem avançant, la zona no és molt espectacular, estem en una àrea molt poblada i amb molta indústria i és clar no seria un referent paisatgístic i com més ens apropem a Martorell pitjor, més polígons i nusos de carretera però la cosa canvia sobtadament quan davant nostre es planta el Pont del Diable, uooo quina meravella, quin regal per la vista. A més la pujada fins dalt del Pont és esglaonada i fa que sigui tot un repte pujar-lo, ben distret però em quedo amb l’espina per un parell d’esglaons que no arribo...

                                          El Pont del Diable


                        Amunt!




                                    Avall


Fem les fotos de rigor i continuem a bon ritme, ens havien dit que la cosa era molt familiar però parlant, parlant, per si no ho havíem notat ens comenten que avui els més lents s’han quedat a

casa!


Tancant el grup, fent bondat!


Ja em semblava a mi veure la gent molt fina ....com sempre també amb els quilometres veiem que amb uns quants ja ens havíem vist en curses com el Domingo que rodava per el Penedès acompanyat del gran Ramon ‘Moixa’. Si en algun moment la pista era avorrida no hi havia problema, Reyes s’encarregava d’animar el ‘cotarro’ constantment!


                       L'esquirol del Reyes, quin catxondo


De tant en tant apareixia alguna d’aquelles pujades tècniques tan divertides però amb tots els que érem sempre acabava caminant !

                                        Pas! Que vinc!


Això l’organització no parava de sorprendre’ns, cap al km 30 a la Creu d’Aragall ens trobem tot un senyor avituallament muntant, fantàstic a esmorzar!


                                    A esmorzar!


Tots els Morenos

Un punt interessant del dia és la pujada llarga cap al Puig d’agulles on a dalt hi ha una mena de bola gegant….quina vegetació més rara que creix en aquestes muntanyes, fem una bona pujada però no arribem fins dalt.


                         A dalt s'intueix la pilota misteriosa


D’aquí més baixada fàcil i cap a Olesa de Bonesvalls on tornem a trobar l’avituallament muntat, collonut!

                                                                             2º Avituallament


Entrem al Garraf on creia que agafaríem molta pedra com és típic de la zona però res tot pista i molta però molta pols, sembla que estiguem en ple agost de lo sec que està.


Divisem el mar, per un moment els meus pensaments es traslladen a l’agost, concretament a l’última etapa de la Transpyr quan veiem les platges de Donostia a lo lluny, quin gran moment!

          Al fons s'endevinava el mar

Però tornem a la realitat. Desprès de reagrupar-nos per alegria meva deixem la pista i agafem un tros de Gr amb les seves pedres, estret, allò que seria un corriol però quan ja estic situat tornem a sortir a la pista i la seva polseguera... llàstima!




                    Paquí o Pallà?


Un altre dels punt interessants de la ruta équan passem per la Plana Novella on hi ha un Temple Budista, l’edifici te diverses torres i te un aspecte molt xulo, ens queda pendent la visita! Per cert en un dia com aquest que Barcelona quedava blindada per la visita del Papa era com a mínim curiós passar per davant d’aquell reducte de pau, bé m’ho imagino així ja que en veritat era ben ple de cotxes aparcats per visitar-ho!


Monastir del Garraf


D’aquí a Sitges pla i avall, en no res estem donant voltes amb les bicis per els carrers peatonals plens de turistes, de turistes i de nosaltres que amb la colla que som ens fem veure prou!

Un cop aconseguim arribar al passeig marítim els Morenito ens tornant a demostrar que ho tenen tot controlat portant-nos a un restaurant on ja tenen reservada taula, així que un dia perfecte, bona ruta, millor companyia i per rematar-ho un bon dinar!

Missió complerta!



A Sitges davant del Restaurant



El mestre arroser

10 comentaris:

Nava ha dit...

Recorregut molt xulo !! però ara mateix aquesta hora i despres del curro, em quedo amb l'arros jejeje, saluts parella.

Paco ha dit...

Eso,eso....després d'una bona sortida,no pot falta un bon àpat...!!!
Que per molts anys ho puguem fer..
Salut companys..!!

tHeBAlaNce ha dit...

ara si que si, peaso rodes i ben muntats!! ;), content de com va al davant??

i que bé que us ho munteu!!
salut parella!!

Santi Val ha dit...

Nava, Paco quanta raó teniu, aquesta ruta sense tiberi al final no es lo mateix!! Cuideu-molt també jeje!!
Jordi! Per fi les tinc muntades les dues i del dret!!! Gràcies per la teva bona vista, a davant encara l'haig de provar a fons però pinta molt be! Salut i teca!

Anònim ha dit...

Ehi parella vare-u pasar per les meves contrades de bici. No estaven les pedres, raro raro.
Salud parella
Josep Miravent, El Vendrell.

Mario ha dit...

A Sitges s'ha d'anar a l'estiu!!
Es broma..
Per cert jo conec alguns dels personantges que vau acompanyar (El Fran i algun altre que no recordo el nom..)

pablo.bk ha dit...

Con esas ruedas, quién te va a pillara hora en las cuestas, ufff!!!
Preciosas.

senselimits ha dit...

Quina excursioneta més xula!! queda pendent pujar el pont del diable fins dalt eh??
Suposo que despres de la paella que us vau menjar, vàreu tornar pedalant fins a Sabadell, no?? jejejeje.
Una abraçada cracks!!!

Clara ha dit...

Ups i jo per que no hi vaig anar? Ummm quina paella..snif snif..
Vaaa que estem a pretemporada ja

Carlos ha dit...

No me creo que desde el 9 de noviembre no hayais pillado las bicis, por cierto, os perdisteis la de el pantá de Ulldecona, que manera de pasar hambre: http://2.bp.blogspot.com/_CQI2E5AHkkE/TN_Iqvj6aRI/AAAAAAAAIbo/TtT9XdeMuIo/s1600/DSCF0726+%2528Custom%2529.JPG