dijous, 8 de setembre del 2016

Tot un senyor repte a la vista!

S'acosta un repte més, feia temps que em cridava però mai m'hi havia llançat, aquest cop sí, inscrita a la Madrid - Lisboa, evidentment en categoria SOLO!

Però no estaré sola, el Santi i els pares em faran l'assistència, quina paciència haureu de tenir, hehehe i l'equip Trideporte que sempre em recolza, aquest cop també des de 3 Días Trail Ibiza.

Els 3 Días Trail Ibiza és una cursa benèfica i he pensat que seria bo tenir una motivació extra per aconseguir arribar a Lisboa, pedalant per mi però alhora compartint el repte amb l'associació  APNEEF (Associació de persones amb necessitats especials d'Eivissa i Formentera) a través d'un quilòmetre solidari. Així que us animo a fer les vostres aportacions per poc que hi pogueu posar tota ajuda serà bona, ja que amb el vostre gest ajudarem a una d'aquestes associacions que tants reptes tenen cada dia per superar.

Podeu fer la vostra aportació a través del següent compte corrent: ES79 0081 0346 2500 0126 2727 o si ho preferiu a la guardiola que posaré a BiciEscapa, que hi ha bancs que tenen per costum cobrar comissions... 

Us aniré explicant aquests dies què fan a APNEEF i com em preparo aquest repte on un altre factor molt important serà l'alimentació i hidratació, sort que 226ERS sempre m'acompanya. 

Ara ja està fet, comença el compte enrere i només puc dir una cosa: quin "canguelu"!
#MadridLisboa #corremosIndia #trailibiza #FeedYourDreams #myn


2 comentaris:

Santi Val ha dit...

Al costat de la teva grandesa el senyor repte s'ha fet petit, petit, petit... Molt gran la teva actitud en tot moment, felicitats!

Ada Xinxó ha dit...

Actitud maqui!! Jo sí que em faig petita al teu costat, gràcies dàrling!