dissabte, 16 d’agost de 2008

Moment Tandem


Avui hem anat al Slowinsky Park, suposo que us queda clar on no? Be aixo esta per la part nord de Polonia,en la costa del Baltic. Lo primer que t'inpressiona quan arribes per aquestes latituts son cartellets de carretera que indiquen llocs de Bielorrusia o be per agafar el ferry per anar a Estocolm!! Uff que estem lluny, be a lo que anavem, aquest parc la gracia que te es que hi han unes dunes acollonants i la que l'hi hem trobat nosaltres a mes a mes ha sigut anar-hi en Tandem!

No us podeu imaginar els riures que hem arribat a fer, mare meva i els que feia la gent quan ens veia tambe!! Lo millor es que ho veieu i si podeu ja ho sabeu una volteta amb tandem son uns riures assegurats!!!!3 comentaris:

Power ha dit...

com que no entrenarieu e...

Sergio ha dit...

uhm... esteu fen trampa!! jasjsajsaj Digueu-me la veritat, qui pedaletja dels dos ?

Salutacions!!!

Maria ha dit...

Ei parella!!! M'he connectat un moment per veure què feieu i les fotos crec que ja són suficient per entendre que tot perfecte no!? Què bo lo del tàndem, estava clar que d'una manera o altra hauríeu de donar resposta al vici de no pedalar durant tants dies... Que vagi molt bé els propers dies!!!