dissabte, 12 de març del 2011

Campus Btt Marató - Titan Desert

Després de passar per València i Vigo, arriba a Barcelona el Campus Btt Marató –Titan Desert. L’imparteix la Fátima i consisteix en un parell de jornades, una teòrica i una pràctica enfocades a preparar-nos per afrontar amb èxit rutes per etapes, en concret la Titan Desert però també serveix per a qualsevol altra ruta per etapes que us pugui passar pel cap.

Divendres dia 18 de març a les 18:30h es portaran a terme a ESADECREAPOLIS (Sant Cugat del Vallès) els 4 cursos teòrics:

- Ús del GPS: seguiment d’un track i punts de pas (waypoints)

- Mecànica de carrera

- Nutrició: abans, durant i recuperació

- Maleta Titan Desert: què és allò que no et pots deixar, com és millor portar-ho, en quines quantitats...

Dissabte dia 19 de març de 9:30h a 13:30h sortint de ESADECREAPOLIS es farà una ruta per Collserola on es posaran en pràctica els coneixements adquirits durant els cursos, especialment pel què fa a l’ús del GPS i l’orientació per la localització dels waypoints.

A part d’adquirir coneixements útils per la Titan, el Campus també us permetrà conèixer futurs companys de cursa, cosa que sempre és d’agrair quan et trobes lluny de casa.

Tots aquells que hi estigueu interessats no dubteu en posar-vos en contacte amb la Fátima: fatimaentrenador@gmail.com

Ressenyes dels Campus de València i Vigo:

Link de la Comunitat Valenciana

Link a la web de la Titan Desert

Link a la web de la Fátima

A part, aquells que ho vulguin també podran fer colla per anar diumenge a una marxa cicloturista on practicar com rodar en grup, donar-se relleus, etc... temes prou útils per rodar amb més comoditat pel desert.


3 comentaris:

Quique ha dit...

Hola nois. Ja veig que teniu un bon repte per aquest any... quina enveja. Gràcies pel comentari, per mi també va ser un plaer coincidir amb vosaltres. Llàstima lo teu Ada, ja que ho tenies fet i veig que en Santi aquest any està molt fort.Havia llegit coses vostres (Sant Hilari, els pedals non stop, etc.) i admiro la vostra força i dedicació aquest meravellós esport. No sé si podrem coincidir en d'altres curses ja que jo ho tinc una mica malament els caps de setmana, però estem en contacte mitjançant el blog.
Salut i rauxa des de Girona. Que us vagi molt bé l'entrenament.

Ada Xinxó ha dit...

Gràcies Quique però nosaltres aquest any sí que en tenim un de repte però no és la Titan!! Salut i Pedals!

Clara ha dit...

Ummm ens veien dissabte...