dimarts, 12 de juliol del 2011

Cap de setmana de contrastos VipSpa!

A que mola eh!!!

Seguint en la linia d’anar fent cosetes el cap de semana aquest ens tocava anar a córrer a la VipXtrem i cap allà que vem anar però amb un canvi important en els plans: L’Ada no participaria!!!
Doncs si degut ala caiguda de la setmana anterior encara arrossegava molèsties i encara que entenia moltíssimes ganes va decidir lo correcte: Fer bondat!
En canvi el meu cas era el contrari, no estava massa motivat l’any passat m’havia avorrit literalment i fregit en excés amb la calor.
Però com son les coses que el dia abans l’organització munta un sopar amb els participants i d’això si que en tenia moltes ganes !!!

Arribem divendres a Vimbodí i comencem el ritual de recollida de dorsals i començar a saludar a coneguts i amics que aquest cop sembla que no hi falta ningú!
En Pep
Entre ells una bona grupeta deCastelló amb l’Esther inclosa, bona ocasió per retrobar-se i molta més gent:Mariona, Tarres, Diamond, Jordi Balance, stumpi etc etc... I per si érem pocs a l’hora de sopar encara apareixien el Francesc, la Nurii mooolts més.
Molt maratonià per la zona...

Lo que us deia motivadissim amb el sopar, xerrant per aquí rient per allà, una gran vetllada que ens feia anar a dormir a quarts d’una ....

La bona gent de Castelló

Anem per el tema,dia de la cursa es dona la sortida i lo primer una sensació estranya de no veure passar l’Ada com un coet, el terreny pista ràpida així que tothom a fons.... a la sortida ja ho comentava amb en Jordi Balance que per nosaltres millor sortir amb un port del 15 directament, així tothom va a un ritme correcte!!!


Les campiones!

Més endavant ja veig al Dani parat a un costat amb problemes amb el neumàtic, tot un clàssic! L’any passat el va foradar i aquest any de moment una mica.... com no, em diu que tiri que ja ho arregla!!!!!

El crack de la Pedals!

Rip Team amb equipació nova!

Quin parell!

Els primers quilòmetres no porto un ritme dolent però em noto ofegat, sembla que hi ha algun factor que em crea al·lèrgia, segurament la quantitat de polseguera ques’aixeca deu ajudar .... en fi el terreny no m’agrada però em distrec prou perseguint els de Castelló i saludant coneguts.



Com no en poca estona em passa com una exhalació en Francesc, procuro no perdre’l de vista però ja veig que no cal insistir-hi,massa ràpid per mi !! Segur que es per la bici no Francesc?

I comencen les sorpreses de la ruta, cada x quilòmetres apareix l’Ada fent fotos i animant, s’està muntant un tram d’orientació fantàstic que la fa arribar abans que nosaltres! Alguns corredors no entenen res al veure-la aparèixer i desaparèixer!!

Com no podia serd’un altre manera , tot i que ja tardava, el Dani m’atrapa sembla que el neumàticl’arreglat però el seu genoll te ganes de queixar-se .... la part bona d’això per mi es clar es que per no forçar decideix acompanyar-me al meu ritme ‘tranquil’.Per mi fantàstic ja que d’aquesta manera estic molt més distret i els quilòmetres passen millor!


Cap al quilòmetre80 teníem lo que deien que era la pitjor pujada i la veritat es que ho era, era llarga i amb trams en pendent però això no era lo dur, lo punyetero es que al arribar aquell punt el sol havia decidit sortir amb totes les forces i gràcies aquest detall arribava a dalt amb la panxa feta un desgavell, els últims metres em tornava a trobar amb l’Ada i ens acompanyava rodant, si es descuida m’hagués agafat perquè em puges!! Per rematar-hol’avituallament on s’arribava era el del dinar..... res!! Buscar ombra,beure molt, menjar per desgracia no.... i al tornar a sortir ben acompanyat per l’Adai el Dani, segueixo amb la panxa complicada i les cames amb ganes d’enranpar-se.... Sort que em prenc un gel com puc,deixant tot pringat per cert i comença a recuperar-me. Ens acomiadem de l’Ada que continua amb la seva particular orientació i anar fent.




Quin moreno jeje!!

D’aquí al final un altre pujada llarga on per sort hi ha més ombra i es fa portable i desprès....lo pitjoret de la ruta, per mi es clar, una baixada amb moltes pedres, molt soferta, gens divertida i un xic perillosa que per rematar-ho es la segona vegada que la fem avui... uff quina pallissa!!!!

I anem a lo bo, l’arribada!!Aquí l’organització es surt, hi ha una petita banda de música que es posa a tocar cada cop que arriba un corredor i un cop finalitzat els organitzadors et pengen una medalla de finisher, un gest bonic!!!


Les conclusions dela ruta: Massa calor per mi, el circuit no m’agrada i desprès de comprovar que portava la bici frenada encara estic satisfet i tot del temps.


Per cert molts ànims al Jordi que va marxar de Vimbodí amb uns quants punts de més, anims i a recuperar-se!!!!!!!

Ara be lo millor,marxem de Vimbodí unes hores desprès (quan l’Ada acaba de xerrar amb tothom jeje ), ella insisteix en conduiri jo fet un cromo que estic no oposo cap resistència!!! Primera rotonda i agafem direcció contraria a la que toca... si conduís jo seria normal confondrem però el gps intern del’Ada mai falla, aquí hi ha algo estrany.....



A més porta papers amb un itinerari, ummmmm.... arribem a un poblet i em fa preguntar a uns autòctons per Vilardida ¿?Mare meva quin nom!! Per cert la resposta còmica:

       -  Aneu malament!!
       - O es clar si no no preguntaríem!!!

Res un parell dequilòmetres enrere hi arribem a..... un hotel rural!!!!!!!! Això promet però lo millor es quan a l’obrir la porta del lloc lo primer que veig es passar un client en barnús!!!!Increïble a part de lo espectacular que es veu el lloc es un Spa!!!!!!
I tot això perquè? Doncs resulta que fa 12 anys que compartim camins,corriols i tot lo que la vida ens ofereix, un autèntic luxe!!!
Així que el cap de setmana feia un gir espectacular i passava d’estar rostit amb la bici a gaudir a la piscina, sensacional!!!! Tot un cap de setmana de contrastos, de calor extenuant a relax en un Spa, de menjar barretes a saborejar un esplèndid sopar, de tindre pressa per acabar a no voler que s’acabi!!!



Ara soc un VIP!!

9 comentaris:

Unknown ha dit...

Cullo, si que t'homuntes be. Ami la organització delfinde em vapreparar un sopar aun Mexicà iun sofà per dormir... esta vist quetu tries millor les organitzacions. :)

tHeBAlaNce ha dit...

hustia que bé que us ho munteu, jo vaig aprendre que les pedres es poden mirar sense picar-hi de cap, ahir ja em van treure els punts, i dimecres-dijous(dimecres) podré començar a pedalar, gràcies per l'interès i els ànims en tot moment!

Ada Xinxó ha dit...

12 anys ja? si m'han passat volant! gràcies nino ;)
Power, a veure si n'aprens, jejeje
Jordi, me'n alegro que ja no portis els punts, d'aquí res de nou al 100%!

pablo.bk ha dit...

Tú si que sabes, Santi. No digo más. Yo también quiero ser un VIP.
Ada, a recuperarse de esa rodilla lo antes posible... El descanso te va a venir muy bien para en las próximas rutas seguir estirando el cuello de la grupeta.
Ánimo...

Clara ha dit...

Esta clar que si vols tindre una cursa divertida, entretinguda i plena de bones sensacions i tenint que anar tots, així que aquesta queda apuntada per fer als quatre i uns quants mes j aja..Però al final va ser de luxe ehhh, si us plau jo vull veure 12 anys mes..Que parelles així quedem poques

Clara ha dit...

Esta clar que si vols tindre una cursa divertida, entretinguda i plena de bones sensacions i tenint que anar tots, així que aquesta queda apuntada per fer als quatre i uns quants mes j aja..Però al final va ser de luxe ehhh, si us plau jo vull veure 12 anys mes..Que parelles així quedem poques

Unknown ha dit...

Clara, aquesta cursa es massa endurera per el Santi i per mi. No crec que tinguem moltes ganes de tornar-hi...
Lo de que segueixin 12 anys mes junts i algun mes tb, vale. Peró tindreu de veure... no se si els aguantaré tan de temps!

XD

senselimits ha dit...

Jo també soc VIP!!!!
Que bó "les vinyes" i més despres d'una cursa!!!

Carlos ha dit...

Un final de etapa muy bueno, mas o menos como los del Iron Bike, ¡Suerte!