diumenge, 12 de febrer del 2012

Un projecte sobre rodes

Et lleves i, a simple vista, sembla un dia qualsevol poc t’esperes que una trucada et farà canviar les perspectives de futur. De sobte, sense buscar-ho, sense esperar-ho, sense pensar-ho... apareix un nou projecte i com que m’encanta la bici, una nova il·lusió. Després d’un temps de reflexió, perquè estem parlant de feina i avui en dia la cosa no està com per fer-hi broma,  decideixo tirar-m’hi de cap, deixar una empresa on hi estàs a gust i on han confiat en tu des del primer moment costa, però si no ho provo sempre me’n penediré, i no tothom té la sort de treballar amb allò que li agrada, i ara sembla que se’m ha obert la porta per poder-ho fer, així doncs com puc dir que no?

Han estat unes setmanes dures, comunicar-ho als companys, molta feina, records que et venen al cap, preparatius per deixar-ho tot el menys regirat possible i és que com dic a Cluster sempre m’hi he sentit molt bé i no volia deixar-los a l’estacada. Al final va arribar el trist dia del comiat, gràcies companys per fer-me sentir tan estimada!

I demà comença una nova etapa, amb molta empenta i il·lusió demà me’n aniré al Escapa, però no a comprar-hi res, a aprendre una nova feina, a conèixer a nous companys i a treballar junts per tirar endavant el nou projecte de l’Escapa:

"Bicicletes Escapa engega una nova etapa plena de reptes. A finals del mes de febrer obrirà un centre temàtic de més de 2.000 m² dedicat a la bicicleta.
Es tracta d’un concepte de botiga del tot innovador ja que, a banda d’oferir les millors bicis i un servei expert de mecànica, també incorporarà un restaurant i un servei d’assessorament per a rutes i viatges.
El nou centre lúdic de la bici està dividit en cinc grans espais units per un pati dissenyat per acollir qualsevol tipus d’activitat pública, social i cultural.

Aquesta zona compta amb vuit places de pàrking gratuïtes, dues dutxes, servei de rentabicis amb aigua reciclada de la pluja i una terrassa, adaptable per a concerts, presentacions d’equips ciclistes i altres esdeveniments.
A més, també s’ha habilitat un circuit on els clients puguin provar les bicicletes. Per als més petits i les escoles, hi haurà una zona didàctica pensada per transmetre els valors de la bici i el respecte al medi ambient.

La gran novetat del projecte és el restaurant. S’anomenarà Tourmalet i serà decorat amb temàtica ciclista per recordar les curses i els cims més emblemàtics. L’obertura d’aquest espai permetrà als clients fer un àpat mentre li arreglen la bicicleta o recuperar energies després d’una sortida.
Amb l’obertura d’aquest centre de culte a la bicicleta, Escapa fa realitat un somni: convertir una botiga convencional en un espai de promoció del vehicle sostenible per excel·lència."

Sona bé oi? No cal dir que a mi el projecte m'ha captivat! ja tinc ganes de que sigui demà.

13 comentaris:

Paco ha dit...

Molta sort Ada,en aquest nou projecte..!!!

Xavi ha dit...

Enhorabona Ada! Clar que sí, que et vagi moooolt bé!!

Unknown ha dit...

A mi també em tens molt il·lusionat amb aquest nou projecte.
Si creus que et puc ajudar en res, ja saps ;)

Quique ha dit...

Que pot haver-hi millor que treballar en el que t'apassiona... Felicitats i molta sort en aquesta nova etapa. Espero que aquest projecte funcioni molt bé i tingui bona acollida, que segur que amb la teu ajut, ho farà. Salutacions gironines.

jordilandia ha dit...

Molta sort, i ens agradarà algún dia vindre a coneixer aquest espai i per suposat a saludar-te.
Enhorabona i molta sort!!

Santi Val ha dit...

Endavant amb molta força! Quina emoció, estic nerviós... A gaudir-ho!

Ada Xinxó ha dit...

Gràcies nois!! i a tu Santi per animar-me en tot moment!!
Quan vulgueu ja sabeu on sóc

senselimits ha dit...

Amb el teu ajut aquesta botiga pujarà mooooolt de nivell!!!!
Moltissima sort!!!

Charlie! ha dit...

Quina SORT!!!!!!

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Moltamolta sort Ada! Aixo si que ha de ser guay!!

Anònim ha dit...

Endavant ADA !!!! tant la història com el futur sempre han estat en mans dels valents i emprenedors !!!
A més a més, qui pot dir que no quan et venen a buscar???
Ànims i molta sort !!!!

Joan Serrano

Clara ha dit...

Ei Compi, ja saps que per mi ho mes important es que estiguis contenta i amb nous projectes que espero poder compartir...

Apaaa una abraçada

Aleix ha dit...

Ei Ada!

Molta sort en aquesta nova aventura!com tu dius es molt gratificant poder treballar en algo que t´apassiona!

Ja passarem un dia per la tenda a comprar-te mulebars!jajaja

Una abraçada als dos!