divendres, 9 de maig del 2008

Pedals de Foc 3 Etapa


Espot – Vielha

Sortim de l'Alberg després d'haver dormit ben planets,esmorzem com a senyors amb els companys de Valencia i comencem la ruta tots junts. Als pocs km's els Valencians ,que demostren ser uns bons Sherpas troben un camí ben distret per baixar a Espot, semblen autoctons!! Un cop a Espot agafem una carretera que es va enfilant fins a Son. A mig camí parem un momentet a Jou a visitar uns amics d'en German i l'Ana que ara viuen allà, que petit el món!. Ja a Son fem uns quilometres extres carretera amunt carretera avall fins que no trobem el camí correcte... Agafem la pista del calvari i comencem a pujar pausadament que els quilòmetres acumulats ja es noten. Després de la pujadeta ja agafem el caminet que ens endinsa al fantastic bosc del Gerdar on sembla que en qualsevol moment ens sortiran a rebre una munió de hobbits!. El paratge es espectacular i a mes com que l’hem de fer a peu el podem contemplar amb calma.


Ja ens falta menys. Tornem a agafar carretera i com no de pujada, passem Boren, Isil, quins pobles mes xulos. Arribant al poble de Alos d’Isil punxo de la roda de davant i de poquet que no mossego l'asfalt... un cop arreglat parem a fer uns fruits secs a Alos i tot seguit agafem la pista que ens durà a Montgarri. El camí discorre just per el costat del Noguera Pallaresa i m’entres pedalem anem veient fantàstics salts d’aigua, aquí un s’oblida de la sequera!


  


La pista no te desperdici, algun tram inclús passem per damunt de plaques de gel i ens trobem coses tan curioses com aquesta:



Arribem a MontGarri i aquí ens fotem el gran Banquet, ja son les quatre de la tarda i estem morts de gana però li posem solució amb unes viandes espectaculars, entrants de formatge de cabra,pa de fetge, entrecots, magret d’anec i tot ben regat amb una ampolleta de vi i algun licor que altre.




A mes compartim taula amb els companys de Lleida així que tenim una conversa ben distreta. Un cop dinats sortim amb dificultats, la panxa pesa en excés i les cames no estan per histories però xino-xano fem els 4 Km de pujada fins al Pla de Beret.




 


Ben curiós aixó de passar per el costat de les pistes d'esqui encara amb un paisatge ben nevat.

 

Travessem pels ultims poblets per camí , Bagergue, Unha . A Unha a poc mes de 10km perfinalitzar la Pedals tenim una serie de desproposits, sort que ja era el final!!,Primer despres d’un corriol el German para arrel d’un sorollet que va escoltant a la bici, s’ho mira i lo que mai haguessim pensat, quadre petat!!!! El pobre continuaria muntat a la bici però amb molta cura de no quedar-se assegut al terra.. Al poc tenim un dubte en el recorregut i paro per mirar el roadbook pero ho faig tant de sobte que a l’Ada que venia darrera no li dona temps de frenar en condicions i acaba al terra amb un trau considerable al genoll… Sort que tot això ens passava acabant la Pedals!

 


Lo que queda, Gessa, Arties, Casarilh, Betren, ho fem per carretera ja que ni la bici del German ni el genoll de l’Ada poden fer altre cosa. Així que arribem de manera èpica a VIELHA, German amb la bici petada i Ada pedalant amb una cama... Ho hem aconseguit i com molt be ens diu l’Ana ens envaeix una sensació agredolça, contents d’acabar però tristos de deixar aquets paratges de somni enrere.


Perfil :

I aquí un video que s'ha currat en German 'high quality' !!! Les autoritats competents recomanen que un cop pitxeu play, el pauseu fins que carregui almenys la meitat del video, així el podreu veureu d'una tirada. Apa ja sabeu.




En pantalla completa: http://www.vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=981313

4 comentaris:

Noe SLopes ha dit...

Uff, que guapas las fotos. Y menudos avituallamientos os habeis zampado pillines, si llega haber algo asi en la non stop, tardaria mas de 24hrs en acabarla por el tiempo comiendo. jajajaja

Que envidia me dais. Ohhh, ahora despues de leer la cronica y ver las fotos, tengo un mono de hacerla terrible.

Anònim ha dit...

Hola pedalaires, quin bon record que ens heu preparat amb aquestes cróniques! Ens em emportat "pa la saca" un munt de bons moments en la vostra companyia y encara que ens heu fet patir per seguir el vostre ritme, estem molt satisfets d'haver-nos deixat "enganyar" en aquesta aventura.
Salut companys i per moltes més!

MarionaBTT ha dit...

Eiii!!Quina pena que ja s'hagi acabat la novel.la, és d'aquelles que enganxen d'allò més, je je je bé espero poder continuar la novel.la al mes de setembre ja que m'heu posat les dentetes llargues.
Veig que ús ha passat de tot: quadre petat, genoll de l'Ada pelat...el que no ús passi!!!
Fins aviat!!!

Ada Xinxó ha dit...

Noe, seguro que con la vuelta del buen tiempo ya tienes a alguine convencido para este finde...

Geryan!! Nosaltres també estem molt satisfets d'haver-vos-hi enganyat! Aquesta aventura ja no ens la treu ningú! Espero compartir-ne moltes més!

Mariona... la novel.la pedals de foc potser s'ha acabat però aquest cap de setmana no hem estat pas quiets...