dijous, 12 de juny del 2008

Descobrint Collserola

Doncs per treure-li suc a la bici deixada del Santi el diumenge també vem anar a donar una volta. Sortim a les 9:00, aquest cop per Collserola, com que tenim el hippie-ese espatllat (com sempre, jejeje) sortim de memòria, tinc una barreja de tracks al cap que hem fet amb la Penyamussolenca, la Collserolada by Grey i un dia amb el Kiguo i en John, es tracta de barrejar-los i a veure què surt!

Al final ens en hem ensortit prou bé, del Puig Madrona hem baixat per la famosa trialera fins el dipòsit, d'allà cap a l'ermita de la Salut de Sant Feliu, després varies pistes cap a la Rierada i tot seguit amunt fins a trobar la carretera de Molins, aquí dubtem i preguntem a un noi que ens indica per anar cap a la Santa Creu d'Olorda, seguim pujant i hi arribem a les 12:00h, ostres, se'ns fa tard, agafem un mini tros de carretera fins que trobem una pista que surt a la dreta, el cartell que posa Dictador és inconfusible i ens llencem pista avall (quina diferència del dia que la vem fer de pujada!), apa toca pujar de nou, em d'aconseguir arribar al Tibidabo per saber tornar a casa sense desfer el camí que ja hem fet. Per sort arribem a llocs coneguts, reconeixem l'entrada a la trialera anomenada Muralla Xina però anem tard i tot i que sens fa la boca aigua hem de passar de llarg, per compensar al Mirador de Sant Pere Màrtir agafem una trialera (el Santi disfruta com un nen amb la doble, que no s'hi acostumi!) que ens va ensenyar el Kiguo que ens porta a la Carretera de les Aigües, com sempre transitadíssima per ciclistes, corredors, passejadors, gossos... superat l'eslalom ràpidament tirem cap a la Font Groga i d'allà avall com l'aigua (que per sort aquest finde ens ha deixat descansar) cap a Sant Cugat. Anem enganxats de temps a les 15:00h hem de ser a dinar a casa els meus pares nets i polits, així que a Sant Joan toca agafar el tren que ja són les 14:00h.


Per sort els 60 kms de ruta ens ha servit per agafar una gana tremenda i arrasem amb el dinar!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hey parella! Bona sortideta que heu fet ens alegrem que el Santi aixi disfrutat de la doble.
Amb els galleteros el mateix dia vem passar per la muralla xina i vem fer la pujada fins al cartell del dictador, però tot això més d'hora. Per això no varem coincidir.
Ens veiem a Gallifa!

Ada Xinxó ha dit...

Joooo nosaltres no vem poder fer la Muralla Xina i mira que li teníem ganes! Pel què dius la veu fer al revés que l'altra vegada, no? Com et va agradar més?
Ens veiem el diumenge!