diumenge, 15 de juny del 2008

Volta Ràpida

Aquest dissabte tocava l'Open Btt de Montmeló, una cursa d'allò més curiosa primer per l'horari, dissabte a les sis de la tarda i després per el recorregut ja que passa per dintre del mateix Circuit.
Així doncs quedem amb mon germà a les 16:00 i marxem els tres cap allà, sort que anàvem amb temps ja que aquest any havien canviat el lloc de sortida i va tocar donar unes voltes extres per arribar...


Un cop a lloc donem unes voltes per escalfar i a tres quarts de 6 ens posem en la linia de sortida preparats però com ja es normal la sortida no va ser fins a les 18:15 així que lo d'escalfar, pa que?
Arriba el moment i sortim de manera neutralitzada atravessant el poble, un perill esquiva cotxe per aquí , frena per allà.... Bé fem un parell de quilómetres així i ja ens deixen fer, comença el festival!! Des de les curses de la Selva que no anava a cap carrera, bé diguem pedalada amb premis, i tenia curiositat i nervis per veure com respondria, així que apreto lo què puc però com sempre veig passar l'Ada com un llàmpec per un costat.... a mi em costa molt agafar el ritme així que vaig fent amb l'esperança de seguir-la...
Tot això encara per carretera, en poc agafem un trencall i arriba el moment peculiar de la sortida, entrem en el Circuit! Aquí el tema es per veure'l des de les grades, tot de penya en bici pedalejant com a bojos que acostumats a veure les imatges dels cotxes i les motos passant a tota ostia , ben bé sembla que no es moguin de lloc jejeje.. Aquí consegueixo atrapar l'Ada i passem per la recta de meta plegats on hi ha un fotògraf que inmortalitza el moment.

Foto de l'any passat:





Sortim del circuit i ara comença la cursa de debó , per fi entrem al bosc (als 10km+-) i comencem una pujada interminable,el Coll Mercader, que ens ha de portar fins al Castell de de S.Miquel. És una pujada ampleta amb molta pendent però que tracciona bé. Es llarga de collons. Afortunadament el dia és bastant grisot i no fot una calda excessiva i això facilita molt la pujada. Aquí em trobo bé i començo a tirar pim pam i extraordinariament aconsegueixo deixar enrera l'Ada.
Oeeeee l'hi he fotut un pal a l'Ada!!! Dolent sí ,però es que ultimament em porta asfixiat en les pujades!!!

Doncs amb la moral ben alta continuo cap amunt, uff es ben llarga estic mitja hora ben bona pujant...

Acabada la pujada gran ara toca uns quants corriols ben divertits que serveixen per fer la sortida més completa, ara que em foten una escandalera els frens tot baixant que fins i tot algun em deixa passar i tot. Segur que per no escoltar-me!!!

Després de divertir-se, com no potser d'un altre manera, rampot del quinze per calmar els ànims, aquí ja hem noto les cames carregadetes però per sort no es gaire llarga la pujada. Un cop amunt del Telègraf s'agafa una pista de baixada pronunciada que ja no l'abandones fins al Poligon de Martorelles, en aquesta baixada em ratllo bastant, molta pedra solta i jo no vaig gaire còmode amb els frens, a part de sorollosos a la que em descuido frenen en sec, de progressius ben poc....


Ja abaix el típic recorregut pestós per polígon industrial, paisatge de fàbriques i rectes llargues!!! En aquets paratges l'unic que penses és en arribar... Canviem el polígon per la llera del Riu Besòs, bé no guanyem gaire amb el canvi però que hi fotrem... Tot per agafar un caminet i ja arribar a meta.

Arribo i fantàstic, bossa d'obsequis i entrepà de llonganisa oeeee!! Corro cap a la meta per veure arribar a l'Ada i fer-l'hi una foto, això últim no m'hes possible ja que he perdut la càmara....

I res amb tot lo que he apretat i les bones sensacions sembla que a l'Ada tampoc l'hi anat malament ja que als dos minuts ja arriba!!!

Lo milloret de la sortida és que l'Ada repeteix podi però aquest cop Primera!!!! Així que a part de les fotos tornem amb uns quants obsequis mes yuhuhuhuhhu!!! Ah i la càmera recuperada del mig del bosc per uns bons jans que anaven darrera meu, Gracies!!!





Classificacions

11 comentaris:

Unknown ha dit...

Moltes felicitats per la teva victoria Santi!
I a tu tb Ada,axi magrada,fotenli canya als del roca bikes XD

Ada Xinxó ha dit...

jejeje, doncs ja em va fer patir ja, a la sortida erem 4 i ella anava de competi però ahir era el meu dia! Vem fer 40 minuts menys que l'any passat, s'havia de notar, no?

Anònim ha dit...

UUUUEEEE CAMPIONS!!!!Enhorabona per aquest nou podi!
Recuperat Ada, ens veiem al Turo de l'Home.

MarionaBTT ha dit...

Ei Ada!!!! Enhorabona pel 1er lloc!!! Li estàs agafant gust això dels podis eh??? Si senyor! Com ha de ser! Per cert, espero que estiguis millor de la caiguda de diumenge.
Santi enhorabona també!!!
Menys mal que encara hi ha bona gent i ús van tornar la cámara de fotos...
Fins aviat

Marc Masague V. ha dit...

Santi éts un Superfémina! i a l´Ada felicitats per la Pole!

Noe SLopes ha dit...

Eoeoeoeoeoeeoeoeoeoeoeoeo

Felicidades Campeona.

La verdad es que el primer escalon del podio te senta muy bien, debes repetirlo a menudo.

Santiiii, que malo eres, pegando palos a Ada home, como haces eso. jajajajaa

Ada Xinxó ha dit...

Gràcies a tots per les felicitacions i per els desitjos de recuperació, de moment la costella m'està tocant la moral, faré bondat aquesta setmana a veure si pel finde estic a punt!

Noe, y a quien no le sienta bien el primer escalón del podio?

inhibibike ha dit...

MOLTES FELICITATS NOISSS!!!!

Marc Masague V. ha dit...

Que la costella et toca la moral és una manera despectiva de referir-te al Santi?... Santi tu ves perdent càmeras ya veus com te les has de veure jajajaja
Que et recuperis de la Costella Ada que això depèn del que sigui si no es fa bondat tarda un culló de mico en recuperar ja que és una zona que no està mai en repòs

Santi Val ha dit...

A currar Marc que ja son hores jejejee!! Tu si que saps llegir entre linies jajaja!

Ada Xinxó ha dit...

Hola Inhibike! Benvingut al blog!! ja saps passa per aquí quan vulguis!

Marc, ostres no em facis riure que així sí que no està en repòs la costella!!!!! és que no hi ha manera de fer bondat!