dimarts, 26 d’agost del 2008

Bloggueras bloggueros, Ja som aquí!!!

Desprès de tres setmanes pràcticament sense agafar la bici tocava posar-se les piles .Per davant teníem quatre dies disponibles, quants seriem capaços d’aprofitar això era un misteri...

El passat dijous va ser el dia del retrobament amb la bici com que no ens sobren els dies es va optar per començar amb una ruta una miqueta canyera per posar-nos les piles :

Sbd -> Puig Madrona -> Creu Olorda -> Muralla Xina -> Torre de comunicacions de Sant Pere Màrtir -> Font Groga -> St.Cugat -> Sbd

Arrenquem i ja a St.Quirze les primeres rampes on ràpidament veiem que les vacances han estat bones, uff com costa moure la bici! Un cop a dalt la cosa es calma i ja ens dirigim a buscar el primer cim, el Puig Madrona. Mare meva la cosa no pinta gaire bé encara no hem arribat a les rampes dures i ja tenim feina .. així que quan comencem les rampes de veritat no ens queda mes remei que parar per recuperar aire. Be tornem-hi , apretem les dents i arribem a dalt, ja tenim el primer, fotos,esmorzar i continuem la ruta per la trialera que surt del mateix Puig Madrona.


Per fi una miqueta de diversió, aquí comença el meu aprenentatge amb la bici nova i per el moment les sensacions son bones i lo millor és que l’espatlla ja no em molesta yuhuuuuu!!!!




Prosseguim cap a la segona pujada important del dia la que ens portarà fins al ‘merendero’ de la Creu d’Olorda ,aquesta la fem amb una miqueta més de gràcia però les cames es segueixen queixant, ens hi haurem d’acostumar! Un cop a lloc mengem una miqueta mes i prosseguim.

Ara per compensar toca divertir-se una estoneta mes ja que agafem la ‘Muralla Xina’ , un corriol bastant llarg i estret que te de tot, pujades tècniques,trams trialeros.. lo necessari per aixecar els ànims !!!



Tot lo rebentats que estem decidim fer una pujada extra, la pujada fins a la ‘Torre de Comunicacions’ , es una ascenció curta però amb una pendent exagerada (15%-20%) , d’aquelles que fan posar lo millor de cadascú i quedar-te ben reconfortat un cop a dalt! En aquesta, sembla que la meva neurona es reescalfa i no pensa amb lògica ja que decideixo intentar coronar en plat mitjà, ho aconsegueixo però les poques forces que tenia m’he les deixo allà .... Ja a dalt l’Ada aprofita un cotxe d’uns municipals per posar-hi la càmera per fer una foto, els municipals eren a dalt de la torre de Guaita i quan veuen que l’Ada deixa algo al damunt del cotxe i es posa a córrer... per un moment es posen nerviosos jejeeje! Al final baixarien i ens farien ells una foto, bona gent.




Encara queden algunes pujades i uns quants quilometres per acabar la sortida però d’aquí al final el meu estat serà de fos! Sort que com a bons globeros passem per la carretera de les aigües i agafem aire. Ja a St. Cugat ens arrosseguem literalment fins Sbd i com tot s’ha de dir arribem en un estat lamentable però amb bona cara ja se sap el retorn és dur!!!

Al final 68,5 km i adolorits de dalt a baix

Divendres: Decidim descansar amb la intenció d’encarar el cap de setmana amb forces, el dia no tindria gaire cosa més si no fos perquè a la tarda l’Ada rep una trucada amb una proposta molt deshonesta per la setmana vinent!! Està vist que ja no hi ha prou amb posar segons quins correus a la safata de ‘No deseados’ hi ha gent molt persuasiva que inclús truquen!!!!! Veritat Noe?

De la proposta ja la comentarem al seu moment , només dir que són dos dies, molts quilometres i encara més desnivell!! Així que aquesta novetat ens obliga a preparar una sortida encara mes canyera per dissabte...

10 comentaris:

Unknown ha dit...

Ei parelleta, benvinguts a casa, veig que no teniu manies, nomes tornar i vinga, canya al cos... No se si heu visitat el foro mussolenc però per disabte hi ha un marato plantejat, no se si es fara o no al final pero jo sino fare algo semblant, si voleu venir jo encantat, sobretot ara que esteu amb sindrome postvacacional i la Ada no em treurá les engantxines a les pujades... bueno o si je je. Per cert, m'he bloguejat jo tambe, http://www.josus.es espero que us agradi.

Noe SLopes ha dit...

Yoooooo????????
No sé de que hablas.....

Yo no he sido, yo no he roto un plato. Si lo juro por snoopy

jejejeje

Ada Xinxó ha dit...

Hola Jose!! ja vem veure lo de la marató del dissabte però com deiem la Noe ens ha enredat i ens tindrà segrestats tot el finde! tot i que ella es fa la despistada... jejeje!

Ja he fet un cop d'ull al tu blog, molt guapo només hi falten algunes fotillos més, però això ràpid ho tindràs solucionat! ànims amb el teu objectiu: la Selènika, a por ella!

Noe, lianta, que eres una lianta!!

MarionaBTT ha dit...

Eiiii!!!Quina gràcia ahir trobar-vos pel camí!Com va anar la pujada al Puig? Això si que està bé, només arribar de vacances i ja fotent canya als pedals, si senyor!!Ja es poden preparar els de la Cerdanya, je je je

Annabel ha dit...

No us esteu de res!!!!!!.....ja fareu cronica del cap de setmana

salutacions desde aquest petit raco, i ja sabeu, el dia que la Noe us porti de ruta per aqui, us preparo un bon àpat!

Marc Masague V. ha dit...

Com hi va el Santi baixant no? a la foto dona un sensació de velocitat acollonant, ja cal que em posi les piles

Salutacions EBIS

Santi Val ha dit...

Mariona doncs la pujada al Puig molt be però la tornada pràcticament a fosques... si es que!!
Hey Annabel moltes gracies per l'oferiment això son propostes i no els lios en que ens fot la Noe jeje!!

Ebis , a que impressiono ehh!!! Menys catxondeo i haviam si tornem a fer una sortideta per el Montseny amb el Power i companyia!! Llàstima que no vingueu a la Volta a la Cerdanya haguessim fet uns bons tips de riure!

Unknown ha dit...

Santi,del Marc i de mi us en podeu riure tan com volgueu,de fet ara nomes servim pq us enrrieu de nosaltres.
Pero tranquils,que tornarem ;)

Vui mes fotos del viatge!

A i si us porteu b,algun dia podriem muntar una sortideta glover pq tots ens poguem explicar les batelletes de les vacances. ;)

Santi Val ha dit...

Si si sortideta glover!! Les fotos del viatge les tindràs però al seu temps, paciencia jejeje!!!

Ada Xinxó ha dit...

Mariona, ja m'ho veia a venir que un dia d'aquets ens veiem per la zona! jejeje, de ilegal en ilegal i tira porque me toca...

Anabel, ja toca que coincidim! Gràcies per la invitació, que no en tens prous a casa que encara hi vols més gent? jejeje!

Marc, no et pensis eh, ara que no em sent el Santi, com bé dius és una sensació...jejeje! Doncs hagués estat molt bé tenir-vos per la Cerdanya, llàstima, a veure si fem aquesta sortida glover que diueu, quan la Noe ens deixi perquè de moment aquest finde se'ns emporta a entrenar-nos!