dijous, 24 de desembre del 2009

2 Cursa per parelles a Llagostera: Quin fred!

Desprès de tremolar tota la setmana pensant en el fred que fotrà a Llagostera , arriba el dia i no ens decep gens , compleix totes les expectatives de dia fred...

Només aixecar-nos el termòmetre ja marca un grau negatiu, fet prou insòlit a Sabadell, a l’arribar a la Llagosta on recollim al Ru ens informa que la cosa ja va per els 4 sota zero... quan recollim al Francesc a Granollers l’únic que sabem es que fot fred!!

Un cop els quatre reunits enfilem cap a Llagostera, la cursa es de parelles així que aquest cop l’Antonio’s team (Ru + Francesc) son la competència!! Mare meva quina fresca, es baixar i començar a tremolar, quin patir no ho porto massa bé i això que la sortida es a una bona hora a les 9:30 però tot i això es comenta que la temperatura estava per sota dels -6, de bojos!
-------------------------Quin fred!!!

------------------------------ Els Antonio's amenaçant!


Es dona la sortida i per mi lo clàssic, veure com tothom surt com una bala i jo que per mes que m’esforço em vaig quedant, d’aquesta manera vaig veient a l’Ada i als Antonio’s uns metres endavant però no els atrapo. Aquest cop però la sortida per mi es mes agònica que de costum, al fotre tant de fred em costa respirar amb normalitat, ho faig tot per la boca i a l’entrar tant aire fred m’ofego, lo que dèiem no es pot córrer al desembre, per moments d’asfixiat que vaig em plantejo parar i recuperar l’alé però com que la cursa es per parelles no vull perjudicar l’Ada i vaig fent com puc.

Al principi de la cursa ens trobem una pujada forta i llarga on el grup es va estirant i desprès ja passaria a ser mes trencacames amb pujades curtes però dures per finalitzar amb bastant pista . Amb tot cap al quilòmetre 11 ens trobem amb la trialera de la ruta, un tallafocs d’aquets que van seguint els pals de la llum, molt xula però no la puc gaudir tot el que voldria ja que molta gent baixa caminant i es munta una mica de cua... lo curiós del tema es que desprès d’aquest tram al ser mes lent aconsegueixo normalitzar la respiració i començo a trobar-me amb millors sensacions, ja ho veieu soc un desastre em costa mes de 10 quilòmetres començar a rodar en condicions i això en una cursa de trenta i pocs....

D’aquí endavant gaudeixo mes de la sortida, anem els dos emparellats i ben sincronitzats i això es una sensació a compartir fantàstica amb la parella. A les pujades portem un bon ritme i fotem uns quants pals però a les baixades.... si a les baixades difícils no perdem o fins i tot recuperem, a les baixades pisteres i fàcils baixem espantats i lents i tots els que havíem passat a les pujades ens passen traient-nos les enganxines !!! Que hi farem, haurem de deixar els corriols i practicar les pistes, no això mai!!

Finalment arribem amb 2:16 i segona parella mixta, els primers que veiem nomes arribar son els Antonio’s que ens han fotut el pal i això es mereix resposta:
- Ens veiem a la Selva!!!
Em sembla per això que ploraré una mica ja que aquest parell els veig cada dia millor...

A destacar els coneguts que vem saludar per allà com els Xavi’s que van com a motos! , el Paco de Cadaques un altre que un cop comença la cursa ni el olorem! i a l'Angel del Totgas Team que anava lluint bici nova!

Una salutació a tots!!!!!
------ Els Xavi's


I felicitar la gent de Llagostera per la bona organització, tot impecable però una mica massa de fred jeje!!!

Classificacions

2 comentaris:

Jordi Marina ha dit...

Ostres!!! Ara que ho dius si que me vaig deixar la finestra oberta!!!

Nava ha dit...

Llàstima que no i vaig poder ser, me hages agradat felicitar-vos el Nadal en persona, el problema, tu ho has dit, la fred, de boixos, això edemes de alguns problemes personals, que com sempre no ajuda'n, res de greu, però ... a veure si per la próxima vegada podem gaudir d´un bon día de btt, al costat de tots els btt@s, de aquestes contrades, tant per tu com per l´Ada i tota la gent que visita el vostre blog, BON NADAL, apa que avui vaig a sortir un rato, ara que no plou. A10.