dijous, 15 d’abril del 2010

Sabadell - Collsuspina tot estirant les cames....


Desprès de totes les presses de la Volcat tocava sortida per les nostres contrades, lo normal hagués estat fer una ruta curta desprès de la marxa dels últims dies però no resulta que teníem necessitat d’una ruta llarga, quines coses!!! Així que especulant opcions vem decidir repetir la ruta del Juan Carlos de Sabadell a Collsuspina i tornar.
Per si no hi havia prou amb la llargada de la ruta (124km) ens van acompanyar una selecta selecció de maratonians: La Mariona, el Dani i el Mario
-----------------------------------La Troupe

D’aquesta manera dissabte al matí ens trobàvem i començàvem a rodar, la primera sorpresa va arribar ràpid, venia amb la moral alta de la Volcat i pensant que havia descansat prou durant la setmana però la primera pujada em va deixar clar que tenia les cames cansades, caram donen per molt tres dies!!!
La ruta és molt maca i així en bona companyia els quilòmetres passen prou ràpids, quan arribem a les zones tècniques el Dani ens fa una autentica demostració, quin crack s’ho baixa tot, la resta ens hi esforcem tot lo que podem amb més o menys gracia i originalitat, d’això ens va fer una bona mostra el Mario baixant de la bici en marxa i deixant-la en posició vertical, cadascú aparca com vol!!!

Arribem a Sant Feliu de Codines i allà agafem un corriol molt xulo que ens porta fins a Sant Miquel del Fai, amb totes les pluges tot està molt verd i maco però ara ja comença a apretar la calor, passem dels 20 i la roba comença a sobrar i més ara que ens enfilem fins a Coll de Prims, primer per un tram de carretera i desprès per pista. Però val la pena ja que allà s’agafa un corriol molt ben trobat que va per dintre de la Sauva Negra i es una preciositat!

Ja a Collsuspina parada més que merescuda per dinar però aquest cop no ens entaulem, s’estan perdent les bones costums, si no que ens aparquem a la vorera i mengem els entrepans que portàvem!!!


D’aquí al final destacar especialment el corriol que va per el voltant de les coves del Toll, molt divertit i la zona fantàstica!! I trobar-nos al Jordi (Pujarem) tot arreglant una punxada, estava fent la mateixa ruta retallada però sol ja que deia que si no ens faria anar lents ¿?

Ah m’oblidava de la segona sorpresa del dia que sembla que també va molt lligada a la Volcat, des dels primers quilòmetres que porto les barres de la forquilla ben brutes sembla ser que a part de les forces, els meus retens també es van quedar per Lleida....

En fi una ruta molt maca i recomanable però això si s’ha de fer ja en aquesta època, la zona té molts pocs punts d’aigua i es prou càlida. Tot i les cames cansades les sensacions han estat prou bones, lo que més m’ha sorprès es que no se m’ha fet llarg el dia, les hores m’han passat ràpid però això segur que bona part del mèrit està amb la bona companyia, he gaudit xerrant amb tots i compartint camins, fins la propera!!!

Per cert a destacar la Mariona que mai agafa la bici de muntanya i el dia que ho fa es marca aquesta quilometrada!! Ja saps el que et toca, cap a la TransCatalunya!!

Dades:
124km i 2900 mt+-----
------------------------Visca l'acer!!!!


Avui la crònica no ha estat gaire extensa ni detallada però espero que les fotos parlin per si soles!

7 comentaris:

Paco ha dit...

Vosaltres ja per menys de 100km, ni us poseu el mallot no.?? Quins trota-milles esteu fets.!!!
Bones pedalades parella..!!

Oscarjet ha dit...

Quin personal !!
Si, les fotos parlen per si soles...quins reportatges mes guapos...
hehe penso igual que el Paco...
La TransGarraf si no os va be al maig la podem fer sempre que volguem.
Aixi ja sabre el que son 100kms a les cames per estar minimament a la vostre altura...sino em comprare un motoret...
saluts parella.

Unknown ha dit...

Sort que no vaig vindre.On ses vist! Una sortida sense taula,que frikis!

MarionaBTT ha dit...

Quina "encerrona"!!! Ara m'hauré d'apuntar a la Transcat sinó quedaré malament,jejejeje ja puc apretar les dents i les cames i també a aprendre a fer anar un roadbook...
A veure què faig ....
La foto amb la bici rovellada, bonísima, quin tip de riure!
Feia temps que no m'ho passava tant bé!
Una abraçada!

JORDI ROMERO ha dit...

Caram, no us hi poseu per poc. Sóu uns ultrafondistes de "cuidadu"..... jejejeje Bona feina!

Records desde Girona!

jordiromero.blogspot.com

Mario ha dit...

Jejejeje com que cadascú aparca com vol?? Amb la feina que vaig posar per deixa la bici tan ben posada!
En fi, un dia genial amb la vostra companyia i la del Dani i la Mariona.
Power tens tota la raó!! Un tres o quatre bars a tocar-se porta per porta i nosaltres sentats a terra dent un entrepà.. No comment.

Clara ha dit...

Ja ja ja primer fer oficial la meva felicitació pels bons resultats de la Volcat..Ada estaras molt contenta no!!!

D'altra banda, no m'estranya que ja aquesta alçadas no saìgeu que es una ruta de 30 0 40 km, aixo per volsaltres que es??

L'unic que puc dir es moltt be nanos, sabeu gaudir de la bici com pocs ho fam i desitjo poder compartir algun dia algun..Aqueta ruta (una forta abraçada a tots dos)..
PD: Ah..Molt be la Mariona