dijous, 17 de juny del 2010

Escapolint-nos de la pluja





Dimarts passat vem aprofitar que no plovia per anar a fer una passejada pel Bosc de Can Deu i començar a despertar les cames després de la Tracks. Alhora provava la motxilla-ronyonera que em van donar al Soplao, juntament amb l’ós, i gentilesa de Ibikemechanic, és una canya! La ronyonera més complerta que he vist mai i còmoda, a més porta un munt d’accessoris per si la vols convertir en motxilla...





Dimecres pluja i dijous matí també, però la tarda es va aclarir i va quedar una vesprada estupenda, així que no vem poder evitar, amb l’excusa d’anar-les a netejar, donar un tomb amb les bicis, 15 kms de res però suficients per desestressar-nos de la setmana laboral.

Els meteoròlegs seguien amenaçant amb pluja pel cap de setmana, especialment per diumenge, així que vem aprofitar per sortir a rodar el dissabte al matí, el Ru ens va acompanyar i ens vem distreure d’allò més fent el circuit de la pedalada Mussolenca de l’any passat, això sí, evitant una zona que sabem que sempre està ben enfangada.

Em passo tota la ruta perseguint-los...


I ells dos vinga a enfilar-se per totes les rampes


I jo... fent fotos, que es cansin ells!
Al tornar cap a casa una bona colla de grafiteros ens estaven decorant el barri:

I diumenge, la previsió de pluja no es va pas complir i vem gaudir d’un dia radiant, és més, cap al migdia la calor apretava, i ens vem veure obligats a fer una parada en una terrasseta.... allà sí que s’hi estava bé!
El retorn del comando Sant Jeroni!
Tampoc ens vem salvar dels rampots, aqui superant-ne un del 27%
I el Santi i el Ru com sempre fent gala de la seva tecnica
Les herbes estan que se surten, alguns corriols costaven de traçar perque no els veiem entre tanta vegetacio
A més, després de més de mig any tornàvem a rodar amb la Carol, per fi!!! Després de la seva victòria a la Transcatalunya del Probike i de veure-la rodar aquest diumenge sense ni tan sols fer servir els dos pinyons grans, puc assegurar que ja està més que recuperada!






1 comentari:

Nava ha dit...

Això de caminar esta molt i molt be, jo ho feia molt el any passat, me anava molt be. Que hi hagin unes quantes pluges venen bastant be, sobre tot, per que comença a estar el terreny molt i molt sec. Les birres finals, tant i tant fresquetes donen unes ganes acollonants de anar en bici, sempre i quan aquest sigui el premi final ... o no?