divendres, 24 de desembre del 2010

Properament: lll Volta pel Vallès 9-01-2011




Anem acabant aquest 2010 i com sempre toca fer balanç, tranquils no penso fotre cap anàlisis detallat de les curses realitzades ni de les sensacions obtingudes només comentar que un altre any mitjançant la bici hem continuat coneixent gent fantàstica i rodant per paratges genials. Fantàstic!
I ara lo important, Com ja comença a ser costum, per començar l'any us tornem a proposar una ruta on reunir-nos, fer uns bons riures, comentar els reptes per el any i si pot ser doncs ensenyar-vos camins nous del nostre Vallès. Així que ja tenim data per la nostre III Volta pel Vallès:
9 de Gener del 2011

Un tema important per aquell dia, especialment per els que vau vindre l'any passat, la neu!! Ja ho sabem que us fa molta il·lusió, que passejar a la falda de la Mola a -6º tot patinant es una experiència que sempre agrada repetir, veritat Mariona? per això estem amb negociacions per veure que us podem oferir. Us demanem que si la negociació col·lectiva fracassa i ens em de conformar amb un dia solejat i agradable també vingueu!!!
Quin dia mes maco!!
Aquí podreu evocar els records de la jornada:
http://salutirauxa.blogspot.com/2010/01/ll-volta-siberiana-pel-valles.html

Mes coses, ara menys transcendentals, els kms i el desnivell... doncs això no cal ni comentar-ho ja som conscients que tots esteu molt forts, que ara per Nadal fareu bondat, seguireu entrenant i com no arribareu el dia 9 disposats a patir, vull dir gaudir!!
Jo passo de pujar per aquí...
Ara si un tema important, estem negociant amb un bar els serveis mínims per aquell dia per assegurar que la motivació no decau i que en els moments de patiment, perdó gaudiment seguim pedalant tot esperant la recompensa d’una botifarra i un beure. Així que seria molt important que ens confirmeu l’assistència lo abans possible per poder fer la reserva i portar endavant el tema. Per apuntar-vos podeu fer-ho aquí mateix mateix amb un comentari o si preferiu enviant un correu a la següent adreça:

En aquest correu també respondrem els dubtes i qui vulgui el track també li enviarem, això si la tarda/vespre del dia abans que si no els autòctons es dediquen a fer prèvies...

Així que ja ho sabeu el dia 9 de gener ja us el podeu marcar com a complert, com sempre tot el dia!!
En quant al lloc i l'hora de sortida doncs com cada any:

Ja ens ha sap greu però us haureu de treure les mandres de sobre i matinar, la ruta no es molt llarga, menys de 100km, fàcil no? però el recorregut es molt lent i segons la quantitat de gent que siguem encara mes, per aquesta raó tocarà sortir a primera hora. Així doncs quedarem a les:


7:45h a la benzinera Repsol del final de l'Avinguda Matadepera


Per els que veu vindre l’any passat es el mateix lloc, en principi s’aparca bé per els que vinguin el cotxe i ha estat a prop de l’estació de la Renfe de Sabadell Nord.
Aquest es el lloc:

Mostra un mapa més gran
Per els que vingueu de fora i no sigueu tan agosarats de venir pedalant amb la foscor i la fresca les opcions son les comentades: Tren o cotxe.
Cotxe:
Si veniu en cotxe per la C58 entreu per la sortida de Sabadell Centre i un cop allà pràcticament es tot recte, com a punts de referència mes coneguts passareu per davant del Parc Catalunya i el Corte Inglés. Us deixem el mapa amb les indicacions:


Mostra un mapa més gran

Tren:

Els que vingueu en tren probablement haureu de matinar una miqueta mes però a canvi gaudireu de l’experiència de viatjar amb Renfe a aquelles hores, sempre es emocionant , si veniu de BCN agafeu la Renfe i baixeu a l’estació de Sabadell Nord (Pl. Espanya) , el tren arriba a les 7:18, nosaltres serem allà per anar junts cap a la Repsol de l'Avinguda Matadepera, de totes maneres aquí teniu el mapa:


Mostra un mapa més gran

En breu obrirem un post al Foro Maratonians, qualsevol dubte ja sabeu ho pregunteu per aquí o per el fòrum.

Vinga us hi esperem!!!
I com no en aquestes dates primer agrair-vos a vosaltres els bons moments que ens heu fet gaudir, els camins que em descobert i sobretot les bones estones compartides!!

Desitjar-vos molt bones festes i un fantàstic 2011 ple de corriols i bons moments!!!!


11 comentaris:

totgas ha dit...

Bones festes companys, ens veiem a la III volta del Valles, ...si ancara quedem plaçes lliures

senselimits ha dit...

Conteu amb mi per la volta, no me la perdré!!!
Bones festes!!!

Ada Xinxó ha dit...

Perfecte macos!

Anònim ha dit...

Bé, espero que no foti una onada de fred com la que va fer i que em va "inutilitzar" les mans!!! jejeje avui he provat uns parxes de calor a la "pimienta de cayena!que m'han cremat les mans i me'ls ha hagut de treure...quin desastre!
Doncs si no hi ha res de nou allà estaré també!
Ens veiem!
Marionabtt

Anònim ha dit...

Molt maca la foto del final. Aquestes muntanyes sól als Alps?

Rubén

P.D.: A sí, jo també vindré i voldré el track el vespre abans, ok!?

pablo.bk ha dit...

Envidia me dais, con gusto me apuntaría a la Vuelta al Vallés, y además veo que lo tenéis organizado con todo detalle. Bonito comienzo de año. Ummm, si viera la más mínima opción para escaparme...
Pasadlo bien y contadlo también al detalle.

Nava ha dit...

Que paseu unes magnifiques festes, divertidas i alegres, bon any 2011, un saludo, el amigo Nava. Ta luego.

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Que us vagi molt be la volta!!!!! i a veure si aconseguiu els -6º, jeje BON ANY A TOTS1

Anònim ha dit...

Ada i Santi ja m'agradaria fer-vos companyia en aquesta volta, pero com no puc sols us desitjo que tingueu nuna bona entrada al Nou Any.
Una forta abrasada.

Josep Miravent Brunet, el Vendrell

Paco ha dit...

Que tingueu molt bon any parella...!!!
Salut i força..!!

BTT Zona Alta ha dit...

Muy buena web.
Hemos llegado a ella a partir de otros amigos.
Te invitamos a hacerte fan y seguidor de nuestro blog http://bttzonaalta.blogspot.com/.
A disfrutar.