dissabte, 28 d’abril del 2012

Volcat'12. 3a etapa Igualada - Castelloli

El Terratremol de Pontons
 Tercera etapa d’una Volcat que per el moment m’estava sent prou estranya, primera etapa amb males sensacions, la segona les cames es portaven millor però em vaig perdre i per rematar-ho vaig punxar... i aquesta..... doncs vist l’exit anterior i que suposadament aquesta seria amb més corriols i curta aniríem a totes.
 
L'hotel, molt calid... la calefacció tota la nit a tope i sense poder aturar-la!!

En Marc
 Es dona la sortida i queda clar que tothom ha pensat lo mateix, es l’última etapa i cal deixar-s’ho tot, mare meva quin ritme i això que per davant hi ha uns 10kms de pujada fins al Coll del Bruc, no cal comentar que la sortida més explosiva del dia se l’emporta l’Ada, renoi quin coet! Amb tot lo ràpid que crec que vaig i no l’atrapo fins passat més de mitja pujada,  desprès de fer 4rta a la segona etapa en aquesta vol intentar-ho també!
Trideporte Team amb el David de Tenerife

 Per davant veig un grup amb alguna bona roda per seguir però per no posar-m’ho massa fàcil a la que poso plat petit, pam cadena fora! Caram quina creu, torno a prémer les dents per escurçar distàncies però a la que torno a posar el petit altra volta cadena fora.... Doncs res resignació, la gent s’escapa i a mi m’agafa por escènica cada vegada que tinc de canviar de plat... si no puja gaire arrossego plat però gaire  sovint no ho puc fer.
Els millors somriures de la Volcat
Que no freno!!
 Aconsegueixo coronar i ja porto mitja ruta, això va ràpid,  un pla per recuperar aire i tornem a fer unes rampes que ens ha de dur directes als esperats corriols! En una d’aquestes rampes arriba el moment estelar del dia, vaig pujant be enganxat al de davant, de sobte trencall a la dreta per enllaçar amb un corriol amb força pendent, el de davant no es a temps i para per encarar, a mi no em queda mes remei que posa peu també però quant arrenco encarant la baixada, abans no aconsegueixo moure’m 2 metres pico amb una branca, cap problema peu al terra i encarem la bici... cap problema???? Doncs sembla que si, lo que jo pensava que era un innocent cop és la fi de la meva maneta de fre dreta!!!  La trobo arrencada del manillar penjant del cable!!!
Ohhh Pobreta..

Gran Volcat la meva, ara que per fi arriben els corriols en menys de dos metres en quedo sense fre!  M’aparto que no m’atropellin i l’únic que sem acut fer es lligar com puc la maneta amb els cables i apa cap avall, això si repassant tot el rosari per no deixar-m’hi les dents!! Uff ara que tocava divertir-se el tema es torna molt estressant, poques vegades he baixat tant concentrat ... no se encara com però aconsegueixo anar superant obstacles i donades les circumstancies encara prou àgil. Per sort per mi hi han corriols , més que els altres dies però menys dels que m’imaginava!!  Quina història, desprès de deixar-me la vida pujant, toca mirar de conservar les dents baixant!! 

Concentració Ironbikers 2011, recupera't Carlos!
 En contra del pensament dels altres jo anava desitjant que arribés pujada per perdre menys temps i anar més segur, per sort cap al final encara en vem fer una on vaig coincidir amb el Domingo, quina pau no preocupar-se de frenar! Això si la pujada va a espetegar a la baixada definitiva, el primer tram prou be però l’últim el més proper al poble es dolent de nassos, amb grava, molta pedra i per rematar-ho: gent animant!!! Les passo magres per superar-ho tot sense baixar ni caure.... un entrenament de tècnica fantàstic que per sort aconsegueixo superar. Amb això ja està, recta del poble, línia de meta i Volcat finalitzada!!!
Missió completa i amb totes les dents!
 Saludo als sogres que em reben amb tots els ànims del mon, aparco la bici que per una estona tinc ganes de perdre-la de vista i em poso amb el rol d’espectador nerviós tot esperant el resultat de l’Ada. Fantàstic sembla que no ha tingut entrebancs i apareix ràpidament, ara si: Hem superat la Volcat! I lo millor ha tornat a repetir la 4rta plaça superant novament a la Nuria Espinosa, està clar que el pas dels dies l’hi senta molt be!!!

El gran Mia

Conclusions de la cursa... doncs ben confós he acabat, com que m’ha passat de tot no he tret res en clar, més aviat poc satisfet però en tot cas, tres dies de bici seguits per camins nous, envoltat de bons companys i amb la familia mimant-nos tot el dia això no te preu!!!!

Tros d'equip!!!!
Tota la Volcat sommiant amb aquest moment!

Els resultats de l’equip a l'etapa d'avui han estat aquests:
Dani Llorens, 2:00, 48 de l’etapa i 16è master30
Santi Val, 2:25, 177 de l’etapa i 65è master30
Ada Xinxó, 2:31, 192 de l’etapa, 4a fèmina i 4a de la seva categoria

I a la general:
Dani Llorens, 54 de la general i 21è master30
Santi Val, 143 de la general i 59è master30
Ada Xinxó, 151 de la general i 5a fèmina èlit

ClassificacióGeneral 

1 comentari:

Ada Xinxó ha dit...

una altra Volcat a la butxaca i ja en van 3! llàstima de que et doni per trencar-ho tot i no pots demostrar el teu potencial al 100%, sinó quina por, jejeje!