dijous, 27 de març del 2008

Volta a Eivissa sobre rodes III. El meu aniversari!

Diumenge 23 de març. Sant Antoni-Sant Josep-Sant Antoni

Ens llevem i segueix plovent, porta així des d'ahir al vespre... traiem el cap per la finestra i està ben grisot, no sembla que hagi de parar però després d'una bona felicitació matutina, i no és per menys perquè avui en faig 28, ens posem l'uniforme d'anar en bici i cap a esmorzar! Al de l'hotel se li escapa el riure per sota el nas quan ens veu aparèixer amb els mallots a punt per anar a fer kilometres! El menjador de l'hotel és gairebé buit, només hi ha dos intrèpids ciclistes més esmorzant, això sí, amb roba de carrer i mirant la prèvia de la Formula 1.

Així que ben esmorzats i amb els superxubasqueros del decathlon, ben animats sortim disposats a rebre una bona dutxa sobre bici, ja és curiós, no sé quants mesos sense ploure, que si sequera cap aquí sequera cap allà ens ha de ploure a Eivissa per concloure la volta!

Arribem al punt de sortida i som 4 gats, això sí en Charles, en Roque i el Juan també hi són, és que estem fets uns campions! després d'esperar un temps prudencial per si arriba algú d'última hora i muntar una batuda pels hotels a rescatar ciclistes indecisos, l'organització dona la sortida de Sant Antoni a Sant Josep, es un tram neutralitzat ja que la sortida i el control de signatures és a Sant Josep. Per alegria nostra i enveja dels que s'han quedat al hotel el dia comença a aclarir-se tímidament, al menys ja no plou!

Un cop a Sant Josep i havent arribat el grup de dormilegues i els pros prenem la sortida, aquest cop la verdadera. Comencem a enfilar per asfalt fins que trobem la pista que porta a Sa Talaia, ens pensàvem que ens hi hauríem d'enfilar fins dalt però es veu que han canviat de plans i agafem un corriol preciós, amb vistes estupendes al mar i el terreny molt més divertit que els dos dies anteriors: el fang ens dona la benvinguda! Les meves cames noten les dues etapes anteriors i estan d'allò més mandroses a la més mínima pujada, sort que d'aquestes en trobarem ben poques a la ruta d'avui. Ens divertim com nens baixant i sense ni adonar-nos-en ens trobem davant el mar, esplèndid. A partir d'aquí l'etapa va bordejant la costa i ens sorprèn amb vistes espectaculars, entre foto i foto anem avançant. Els últims kilometres són per asfalt, creuem una urbanització rera una altra seguint les indicacions d'un munt de voluntaris que paren el transit al nostre pas. I és així, pedalant contra el vent pel Passeig marítim de Sant Antoni de Portmany que finalitzem l'última etapa, l'arribada és d'allò més divertida, "l'espiquer" ens veu venir i anuncia l'arribada dels nostres dorsals i fem la nostra peculiar entrada triomfal!

Vaja un aniversari esplèndid, amb la millor companyia, gaudint de la bici i de nous paisatges. Què més es pot demanar?

Rematem el migdia amb l'última cua del cap de setmana per aconseguir pujar a un dels autocars que ens durà al Gala Night, un restaurant on ens han preparat el dinar de cloenda i té mèrit perquè fer dinar per ... entre ciclistes, acompanyants, organitzadors... potser més de 900 persones i que a sobre estigui bo!
El dia l'acabem al ferry, el viatge de tornada es fa llarg.... el mar està mogudet i això trasbalsa a més d'un... després de 13 hores de ferry arribem a BCN (sort que ens esperaven per dur-nos les maletes a casa)!

4 comentaris:

Noe SLopes ha dit...

Alaaaaaa, que pasada de semana santa os habeis pegado. Y cuanta gente!! No sabia que era tan concurrido. A ver si algun año me animo y logro animar a Jaume tambien. Que pena lo de la lluvia, yo con lo friolera que soy, seguramente no hubiera salido ese dia. jijiji
Por cierto, "Zorionak" por el cumple. Yo cumplo el mismo dia q tu, un 23, pero mas adelante.

Anònim ha dit...

Ens tenieu aquí intrigats amb l'entrega de la crónica per capítols, Je,je! Molt bona i amb molt d'humor com us caracteritza.
Felicitats Ada pel teu cumple i a tots dos per aquesta aventura!
Volem veure mes afotiquis eh!!!
Salutacions.

Anònim ha dit...

Ja les he vist les fotos!!!!!
Qué guapes, Jajaja!

MarionaBTT ha dit...

Hola Ada i Santi!Sóc la Mariona!Fa dies que us volia escriure!M'ha agradat molt el vostre blog, de tant en tant el llegeixo i ric una estona amb les vostres anecdotes!Molt xula la volta a Eivissa!Ei Ada, felicitats per l'aniversari i també pels podiums!
Fins aviat!