dilluns, 22 de setembre del 2008

Volta a la Cerdanya'08. El pròleg

A quarts de 7 de la tarda i amb tots els nervis del món ens plantem al Refugi de la Basseta a Sant Joan de l’Erm, després de superar un port de muntanya que “se las trae”. De seguida ens ve a rebre l’Esther de Castelló i fem intercanvi de CD’s amb les fotos de la ruta de l’Ermità. Ens trobem també amb la Núria, el Miki i la Mercè. La fem petar una estona i al veure que els de l’organització es fan esperar anem a posar a punt 4 coses de les bicis: instal·lem els porta-mapes, revisem la presió de les rodes... al cap d’una estona arriben la Noe i el Ribi que munten la tenda darrera la Petitona (la furgo).
La Petitona aparcada. Els primers en arribar, el Miki, la Núria i l'Esther:


El Ribi i la Noe preparant la suite, la manta que no falti!


A poc a poc va arribant gent coneguda, el Ramon (Moixa), els Victors (Wizard i Alkon), l’Arnau… l’ambient és genial, bicis i més bicis, tendes de campanya i ciclistes amunt i avall ansiosos per recollir els roadbooks i així tenir més pistes de la ruta que ens espera.
Cap a les 20:00h arriben els de Probike, munten el tinglado i es posen a repartir dorsals, el kit de benvinguda (dues barretes i 1 jersei) i l’esperat roadbook i mapes. Com que nosaltres som nous en tot això ens deixem portar pels experts i parem les orelles per assabentar-nos de tot allò que ens pugui ser útil durant la ruta.

Després de la cua de rigor ens posem a sopar un plat de pasta amb tomàquet i bistec que ens han preparar al refugi. Mentrestant arriben la Carol i el Charlie que també munten la tenda al costat nostre.

Havent sopat toca el breafing, a càrrec del Pere de Probike, si estàvem nerviosos ho acabem més, ho pinta tot força negre, el què sembla dur resulta que serà duríssim: rampes per fer a peu, llocs on perdre’s fàcilment, per fer els primers 9 kilòmetres anant bé ens hi estarem 2:30h, per fer el tram d’orientació ens recomana que ens tirem bosc avall, si hem d’abandonar que ho fem al kilòmetre 25 sinó les passarem magres... els que ja s’ho coneixien treuen ferro al assumpte, els que ens estrenem estem ben acollonits!
Els experts analitzant el roadbook i el mapa del tram d'orientació:



Per acabar, per sorteig es tria la que serà la primera parella en sortir, que ho faran a les 6:30, i a partir del dorsal d’aquesta aniran sortint totes les parelles cada 20 segons. Les afortunades, o no, són la Núria i la Mercè que tenen el dorsal 41, així doncs que nosaltres, com que tenim el 22 serem dels últims en sortir, això encara ens fa menys gràcia, em penso que només sortir ens quedarem els últims, l'avantatge és que haurem de pedalar amb menys estona de foscor.

Amb un munt de noticies per pair i les motxilles sense fer anem a dormir que demà ens toca matinar, posem el despertador a les 5:00h i ens disposem a descansar, que bona falta ens farà per superar el nostre gran repte: la Volta a la Cerdanya 2008!
Com ens anirà...

14 comentaris:

Marc Masague V. ha dit...

Alaaaaaaaa.. això és trampa deixar un post a mitges com si fos la publicitat de la tele .... això és marketing pur i dur.. esperem el 2n fascicle!

:P

Noe SLopes ha dit...

JaaaaaaaaJaaaaaaaa
A que jode en Ebis, yo tambien empiezo a leer con ganas y resulta que empieza la publicidad.

Por cierto, cualquiera que me vé mirando el mapa puede creer que soy experta en orientacion, nadie diria que nos hemos perdidos dos veces el primer dia, siguiendo la senda del javali. jajaja

Santi Val ha dit...

Jejejeeje, sou victimes d'una campanya de captació de lectors!!! No en serio tenim un problema de temps per fer cròniques... ara resulta que en horari laboral no es pot, si es que.....

Marc Masague V. ha dit...

Santi no em busquis.. percert m´agradaria probar una massi d´aquestes.. com ho tens? jajajajajajajajajajajaa

Annabel ha dit...

Aixi em teniu a mi tambe!!!!....jajaja, mai mes ben fet!!!

Sort que segueixo a la Noe que si no.....

jajaja

Santi Val ha dit...

Probar una massi.... espera que consulto la garantia del quadre jejee!!

Noe SLopes ha dit...

Eso eso, mira ver si tiene garantia de por vida.
Estamos haciendo una campaña para dar faena a Ebis de "potro" para probar cuadros.
De momento le estoy convenciendo a que pase una semana con mi Merida a ver si la rompe y me dan un cuadro del 2009. jujuju

Charlie! ha dit...

ja no em queden ungles, l'espera de la segona part de la crònica s'està fent intensa.... aaaarrrggghhhh!!!!!!!!!

Marc Masague V. ha dit...

La Volta 2009 se nos "etxa" "ensima" i aqui sense actualitzar.. kina VERGUENSA!

Santi Val ha dit...

Sense pressionar eh!!!

Marc Masague V. ha dit...

Aneu a la Selenika?

Ada Xinxó ha dit...

Que et penses que és un xat?? jejejeje! Sí que hi anem o sigui que no pateixis que sino hem tingut temps de fer la crònica t'ho expliquem en viu i en directe!

Noe SLopes ha dit...

Tic Tac
Tic Tac
.
.
.
Tic Tac
Tic Tac
Tic Tac
.
.
.

Marc Masague V. ha dit...

Noe te das cuenta? no actualizan pq están entrenando como posesos

IL.LEGALSSSSSS!