diumenge, 30 de desembre del 2012

A per la cinquena!! Volta pel Vallès 12/01/13


 

Com que estem a l’època nadalenca  i ja se sap que es una època de costums... nosaltres insistim i tornem a organitzar un altre ‘passejada’ per les nostres contrades i no us ho perdeu aquesta ja serà la 5ena !!!!!

 

Mare meva cada any ens escalfem el cap per trobar tota mena ‘d’encerrones’ i vosaltres cada any insistiu en tornar-hi.... la veritat crec que alguns dels que venen si els tiréssim pedres també repetirien!!

 

Abans que continuí amb la parrafada  posaré lo important i lo que us interessa, la data de la Volta:


Dissabte 12 de Gener del 2013

Vers l’any passat la filosofia ha canviat una mica però només per adaptar-nos als temps, l’any passat vem optar per fer com els polítics, ells retallen i pugen impostos i naltros vem treure quilòmetres i afegir desnivell, aquest any com que la tendència es rebre per tot arreu, res de retallades! Més quilometres i més desnivell!!

Doncs si aquest any serà generosa amb tot, amb tot menys amb temps.. ja que a l’allargar anirem una mica justos, tocarà passar via en lo possible, si estàs endrepant torrons ara, deixa’ls!! i per si de cas tingueu un llum a mans...

Ahir vem fer la prèvia tots dos i ja per començar vem gaudir d’una bona pajara per arribar al dinar... i una crujida interessant a l’acabar.  
A la foto sembla baixada però a la pràctica + del 20%

Mes cosetes, com sempre procureu vindre ben esmorzats penseu que com altres anys la majoria del desnivell està a la primera part de la ruta i aquest any: més! Ah si hi ha algu que fa allò de ‘base’ , de no pujar pulsacions... mala sort!!

Coses series:

Ara si un tema important, com l’any passat estem tancant el tema del dinar  amb un restaurant per tal que tot no sigui pedalar i ens puguem entaular una mica per fer-la petar. Així que seria molt important que ens confirmeu l’assistència lo abans possible per poder fer la reserva i portar endavant el tema. Per apuntar-vos podeu fer-ho aquí mateix amb un comentari o si preferiu enviant un correu a la següent adreça:

En aquest correu també respondrem els dubtes i qui vulgui el track potser també li enviarem però el vespre del dia abans i ben tard  que si no us el estudieu i perd la gràcia, la finalitat d’enviar el track es per que sigui més fàcil portar el grup no per què feu d’investigadors!!!

L’altre tema importantíssim, sobretot per els habituals , es que aquest any sortim d’un lloc diferent:

A Sant Quirze del Valles a la benzinera Repsol que hi ha a la Ronda Arraona, al costat de la  policia municipal i just davant del gimnàs/piscina municipal
            7:40h a la benzinera



Així que ja ho sabeu el dissabte 12 de gener ja us el podeu marcar com a complert, com sempre tot el dia!!

Ja sabem que és molt d’hora, fa molt fred i encara més mandra però millor anar amb temps per el que sigui i així no tindre que retallar la parada del dinar.... Aquest any insistim que anirem justos de temps així que procureu ser puntuals!!

Si veniu en cotxe (per la C-58 sortida 12 venint de Barna o sortida 14 venint de Terrassa) en principi s’aparca bé, just davant hi ha un descampat i si veniu amb tren l’estació de Sant Quirze dels Catalans està a cinc minuts. Si algu de fora Sabadell vol vindre pedalant que porti llums!! 

I com no en aquestes dates primer agrair-vos a vosaltres els bons moments que ens heu fet gaudir, els camins que hem descobert i sobretot les bones estones compartides!!


Desitjar-vos molt bones festes i un fantàstic 2013 ple de corriols i bons moments!!!!



9 comentaris:

Xevi ha dit...

Hola Santi i Ada, soc seguidor vostre i en aquesta ultima entrada al final de tot al desitg que ens doneu a tots no hauria de ser fantàstic 2013 (i no 2012)?

Unknown ha dit...

Ja podeu comptar amb el hobbit de la Comarca d'Osona. No ho se segur, però em sembla que em tocarà aixecar-me molt i molt d'hora (com deia en Guardiola).
Espero trobar el punt de la sortida.
GAS I PEDALS!

Santi Val ha dit...

jaja!! Gracies Xevi, coses del directe! Mare meva que tremoli el Vallès amb algu de la Comarca rodant-hi!

Unknown ha dit...

A mi em pots enviar el track ja, total no me'n enterare de res...

CRISTIAN ARROYO BERENGUER ha dit...

Que us vagi molt be! Que aixo us agrada ehhh:):):)

pujaremcomamics ha dit...

Si encara hi soc a temps compteu amb mi pel dinar.

pujaremcomamics ha dit...

Si enxcara hi soc a temp compteu amb mi pel dinar.

Pujaremcomamics ha dit...

Només vull dinar una vegada...

Mario ha dit...

Allà ens veurem!!