divendres, 30 de gener del 2009

Mono de bici!

Últimament entre compromisos i enredos familiars i laborals tenim el temps per sortir a rodar molt limitat i què passa? que quan ens toca va el temps i ens boicoteja! S'acosta el cap de setmana i sembla que no serà una excepció...
Aviat tindrem una opció per combatre el mal temps i no és la bona cara, sinó un rodillo que ens ha arribat recentment, falta acabar-lo de muntar i ja ens podrem barallar el Santi i jo, perquè és clar, els dos alhora....
Sigui pel què sigui des de la Trinxa-Prehistòrica que només hem fet 35 tristos quilometres, això sí, esquivant arbres, com tothom!
També vem trobar el moment per anar a fer l'Hannibal Lecter ciclista, és a dir, la nostra primera prova d'esforç, lo guapos que estàvem amb la mascareta aquella asfixiant-nos mentre trèiem el fetge tot pedalant. L'experiència... deixem-ho en curiosa, això sí espero no haver-la de repetir mínim fins l'any vinent. A més quan ens arribin els resultats hauré de fer un curset per entendre alguna cosa, si és que jo sóc de lletres!
Així doncs que tinc un mono de bici que no m'aguanto i a sobre quan tinc un momentet no se'm ocorreix res més que mirar blogs de gent que no para, foros amb un munt de quedades... i mentre la baba ho va deixant tot perdut.
Per acabar-ho de rematar ahir el Santi em tenia una sorpresa esplèndida, es veu que ahir celebràvem el meus 28 anys i 312 dies i m'ha regalat unes NOPE!!!!! Si que m'he portat bé i jo sense saber-ho!
O sigui que ara ja no tinc mono de bici, tinc zoo de bici, vull sortir i fer quilometres i més quilometres, estrenar les rodes noves i disfrutar un altre cop del nostre vici! De moment però... demà impossible i diumenge ja veurem el temps què fa...

8 comentaris:

Noe SLopes ha dit...

Alaaaa, horquilla nueva, ruedas nuevas...poco a poco...veo veo...jajajaja

MarionaBTT ha dit...

Ei Ada!!! Carai quin regal, cada dia ens haurien de regalar coses noves per la bici, je je j e
Jo també tenia ganes de sortir i al final la majoria de gent ens hem anat caiguent de la llista ja que el panorama del temps pinta malament. Si puc aniré al circuit a rodar, si no tens plan i tens mono de bici ja saps, pots venir-ho a provar.
Que vagi bé!!!

Mario ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mario ha dit...

Rodes noves.. Be amb aquest temps ens tindrem que conformar a rodar indoor.
Per cert a on heu fet la prova?

Annabel ha dit...

Felicitats!!!1 ja saps la propera setmana ens les mirem al costat del calçots...jejeje

Una abraçada

Ada Xinxó ha dit...

sí, sí, a veure quan puc sortir a provar-les!
Mariona, gràcies però demà no tinc bonobici...
Mario, hem anat a Granollers al centre de medicina esportiva. Diria que mig Catalunya és on va a fer-la!

Unknown ha dit...

Tinc la solucio al vostre problema.
Teniu un rodillo,sou 2,a la prova us van dir que podeu entrenar juns...nomes us falta un tandem per fer rodillo.Aixi podeu entrenar el doble de temps!

Anims,ara el dia cada cop es mes llarg i ja no fa tan fred.Segur que ven aviat podreu sortir a entrenar ;)

XAVI NOVELL ha dit...

mi peto la kaixa amb vosaltres ... salut i rauxa!