dijous, 29 de desembre del 2011

Al 2012 també! : IV Volta pel Vallès 07-01-2012


 


Doncs si un any més ens hem tornat a posar per feina per tal d’oferir-vos una ruta per el nostre Vallès, ja sabeu que tota aquesta martingala no és més que una bona excusa per retrobar-nos tots plegats i passar tot un dia ben distret posant-nos al dia de totes les xafarderies imaginables!
Com que ja se que alguns llegiu en diagonal tornaré a posar la data de la Volta:

                        7 de Gener del 2012

Aquest ja serà el 4rt any, això no és lo sorprenent, lo que sorprèn es que encara tingueu ganes de repetir amb les ‘encerrones’ que us posem cada any, sou una colla de malalts!! I com que ja ho sabem aquest any no serà per menys! Avui l’hem feta sencereta i deu n’hi do, m’han faltat torrons per cremar i tot!

Que be ens ho passarem...


L’esperit de la ruta d’aquest any serà una mica com les solucions dels polítics, ells retallen i pugen impostos, nosaltres retallem lleugerament (menys de 100 com sempre) i pugem el desnivell!! Així que ja us podeu calçar que la cosa tindrà tendència a tirar amunt.


Més coses, no sé si el recorregut és més xulo o no que altres edicions, lo important es veure’ns, però aquesta vegada és el cop que més camins sense sortida ens hem trobat! Quina ràbia, veiem un corriol amb una pinta fantàstica, començàvem a seguir-lo il·lusionats i.... o no tenia sortida o acabava sent impracticable!! No hem pogut posar tot el que haguéssim volgut però esperem poder oferir alguna novetat als autòctons per petita que sigui..

Pa matarse!!!


M'oblidava, com que sou una mica rarets, si no segurament no vindríeu, feu el favor de vindre ben esmorzats, en els primers 20kms  tenim vora 900 mt + ! 

Ara si un tema important, com l’any passat estem tancant el tema del dinar  amb un restaurant per tal que tot no sigui pedalar i ens puguem entaular una mica per fer-la petar. Així que seria molt important que ens confirmeu l’assistència lo abans possible per poder fer la reserva i portar endavant el tema. Per apuntar-vos podeu fer-ho aquí mateix amb un comentari o si preferiu enviant un correu a la següent adreça:

En aquest correu també respondrem els dubtes i qui vulgui el track potser també li enviarem però el vespre del dia abans i ben tard  que si no us el estudieu i perd la gràcia, la finalitat d’enviar el track es per que sigui més fàcil portar el grup no per què feu d’investigadors!!!

Així que ja ho sabeu el dia 7 de gener ja us el podeu marcar com a complert, com sempre tot el dia!!
En quant al lloc i l'hora de sortida doncs com cada any:

7:45h a la benzinera Repsol del final de l'Avinguda Matadepera

Si ho se, és molt d’hora, fa molt fred i encara més mandra però millor anar amb temps per el que sigui i així no tindre que retallar la parada del dinar....

Per els habituals el lloc és el de sempre, en principi s’aparca bé per els que vinguin el cotxe i està a prop de l’estació de la Renfe de Sabadell Nord.
Aquest es el lloc:




Per els que vingueu de fora i no sigueu tan agosarats de venir pedalant amb la foscor i la fresca les opcions son les comentades: Tren o cotxe.

Cotxe:
Aquest any ens han endossat una carretera nova a Sabadell, la Ronda Oest, curiosament si l’agafeu us deixa directament a la benzinera sense tindre que travessar Sabadell per dintre.
Si veniu en cotxe per la C58 sortiu per la sortida de Sabadell Centre però sense entrar-hi, seguiu recte i veureu indicacions de la Ronda Oest, seguiu-les i on s'acaba la ronda us deixa a la benzinera.
Tren:

Els que vingueu en tren probablement haureu de matinar una miqueta mes però a canvi gaudireu de l’experiència de viatjar amb Renfe a aquelles hores, sempre es emocionant , si veniu de BCN agafeu la Renfe i baixeu a l’estació de Sabadell Nord (Pl. Espanya) , el tren arriba a les 7:20. Aquí teniu el mapa:


 

En breu obrirem un post al Foro Maratonians, qualsevol dubte ja sabeu ho pregunteu per aquí o per el fòrum.

Vinga us hi esperem!!!
I com no en aquestes dates primer agrair-vos a vosaltres els bons moments que ens heu fet gaudir, els camins que hem descobert i sobretot les bones estones compartides!!


Desitjar-vos molt bones festes i un fantàstic 2012 ple de corriols i bons moments!!!!


4 comentaris:

Oscarjet ha dit...

Bon any nois !!!!!!

Anònim ha dit...

Sííí!!!

Rubén

Unknown ha dit...

M'apunteu al dinar!

Clara ha dit...

Es una llàstima, però aquet cop no us puc acompanyar snif snif..Però vull una ruta personalitzada je je